onsdag 18 januari 2017

"Mackmyra"....mums!!!

Kuckeliku! 

Jag tror att jag precis köpt den dyraste spritflaskan hittills i mitt liv.....å en whisky dessutom 😎😎😎 jag som inte ens gillar whiskey. TUR att jag inte behöv dricka den själv 👍 Nej, den fina flaskan ska jag ge bort till HJÄLTEN som räddade hårddisken på min dator. 
MACKMYRA - mums, vad det vattnas i munnen....he, he, he! 

Näpp. Nu ska här ses på farmen 

Puss å kram 💕💜💕💜


tisdag 17 januari 2017

Betyget har kommit!

Hej hopp!

Bildresultat för examen
Exakt en månad efter examen dök då till slut mitt betyg upp i brevlådan. Äntligen kan man tycka! Fågeln vad Yrkes Akademin ha vöre trög på det mesta......Fast nu spelar knappast betyget någon roll, vet inte vad man ska ha det till egentligen?
Bildresultat för betyg 
/OVER AND OUT 
måndag 16 januari 2017

Ny vecka = Nya låtar :-)

Tjo flöjt!

Då var det vecka igen da....och gårdagskvällen avslutades med gitarrkurs i vanlig ordning. Vi har det väldigt SKOJ när vi träffas. Man få liksom skratte en hel del (mest för man ä så dålig 😜😜) Åsså blir jag så less på mig själv eftersom jag inte tränar så mycket som jag borde! Nu får det bli skärpning den här veckan!!
Kaj Larssons foto.


Kolla in värsta gänget! Huga va de gå gött å spela.....Den här veckan ska vi träna på "En fattig bonddräng" och "Balladen om Fredrik Åkare". He, he, he, får väl se hur det går med det 😎 Bilden tjuvade jag förresten från Kaj på Facebook.

Nu till nåt helt annat:

Skidträningen ikväll är INSTÄLLD på grund av kylan. Tråkigt...men, inget man rår på!

'

Nu mot pannrummet 

/Tjingeling söndag 15 januari 2017

Tårta är GOTT!!

Så där ja! 

Nu har jag fått min ranson av godsaker för idag 😋😋 Kristina bjöd nämligen på födelsedagsfika!! Väldigt smarrigt och trevligt. Å dagen började med ett styrelsemöte med Sportklubben....nu närmar sig årsmötet, så ni kan boka in den 19 februari om ni vill delta.

Sen har det varit filmtittning på schemat också. Nova har varit så sugen att få se "Flykten från Alcatraz" eftersom dom pratat om det i skolan. Så det blev Söndagsfilmen....Väldigt imponerande hur bovarna lyckades planera och genomföra rymningen. Alltså, jag är så NYFIKEN att få veta om dom klarade sig eller inte?? Dessvärre verkar ju ingen veta svaret. Tro jag måste ta och besöka San Francisco och se fängelset in real life!
Bildresultat för flykten från alcatraz
Bildresultat för alcatraz cell
Tror inte det va så hemtrevligt att sitta inlåst i detta fängelse

Näpp, nu ska jag dra iväg på GITARRKURS!!!

Tjing

lördag 14 januari 2017

Bedrägaren har åkt fast!!!

Hej å hå!

Vilket välkomnande jag fick igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet. Ett brev från POLISEN. Usch, man ä ju halvrädd för dom rackarna 😎 Fast, nu förstod jag redan innan jag öppnade kuvertet vad det rörde sig om....Det ringde nämligen en polis till mig för typ ett halvår sen och "förvarnade" att det snart skulle dyka upp ett brev. He, he, he!! Snacka om att polisens kvarnar maler sakta....

 

I alla fall gällde ärendet händelsen då nån idiot "stulit" min identitet och spelat nåt fågla kasino i mitt namn. Detta hände i maj 2015. Jag anmälde då till Polisen och nu för ett halvår sedan ringde Bylingen å sa att dom "fångat in tjuven". Han var också misstänkt för en rad andra brott så därför lades förundersökningen för min anmälan ned. "Den misstänkte har dömts för annan brottslighet. Det straff som då bestämdes är tillräckligt för att omfatta också den nya brottslighetens". Japp! Så var det med det 😁😁😁 Göteborgaren som bedrog mig sitter alltså och skakar galler just nu. Hö, hö, hö!! 

Nä hörrni! Nu ska här lagas mat. Måste bunkra upp med nå färdiga rätter....kan ju va bra finna!

/Over and out

fredag 13 januari 2017

Att komma försent....

Morning!!

Vet i tusan vad som hände med gårdagens inlägg...kanske det snöade bort??

Alltså, vad SURT det är när man åker till jobbet i god tid och ändå i slutändan kommer försent! Det är inte min stil att dyka upp sent 😎😎 men, det finns inte mycket man kan göra när vägen är blockerad. Nog för att Mercan ä BRA, fast tyvärr har jag inte lärt bilen att flyga än.

 

Hann bara till Grindnäset då det blev morgonens första trafikstopp. En lastbil som stod å "svärve" och kom ingen vart. Men, här blev det bara några minuters väntan.

Sen fortsatte färden till Butsjöböle där det blev nästa stopp. Där var det nå klater på bron såklart!!
Bildresultat för bron i butsjöböle 
Den här bron ska väl göras ny, om jag fattat det hela rätt. I alla fulla fall var det bara å sitta å trö tills trafiken börja röra på sig igen, och jämarn vad SAKTA det gick in till stan sen. 

Summan av morgonen blev att jag vart åtta minuter försenad till jobbet. Usch å fy 😆😆 

Hoppas på bättre tur i trafiken idag då - Nu drar sista arbetsdagen för veckan igång

/Puss å kram