lördag 30 april 2016

Snapsglas är bra till mycket!

Förberedelserna är i full gång! Här är det lax och räk-shottar på G. Jämarn vad smarrigt det ska bli till ett glas bubbel :-))) 


Ser då gött ut. Hoppas smaken är bra också,

/Tjing


GRATTIS KUNGEN!!Tjo och tjim!

Tusan att man inte har flaggstången kvar....Då har jag minsann hissat flaggan i topp för KUNGEN som drar till å fyll 70 år idag. Herrege vilket ståhej det ska va nere i Stockholm :-)
Bildresultat för lantislygdman flaggstång
Det här är enda flaggan som finns nu för tiden
Bildresultat för lantislygdman flaggstång

Annat var det förr! Då hade vi en prima fin flaggstång. Obs! Kolla in racer-mercan i bakgrunden!

Bildresultat för kungen 70 år
Ja ha. Hur ska man uppmärksamma Kungen på den stora dagen? Kan man ha Kungligt tema på dress-coden på kvällens baluns. Njae, ä nog rätt kallt att ha galaklänning på majbrasan :-))))


GRATTIS!! 


/Tack för mej 
fredag 29 april 2016

Svettigt!!

Men, fy fågeln vilken träningsvärk jag kom till att ha i morgon 💪💪💪 Bob Harper tog ut sin rätt ikväll med.....men, det är de värt! Måste få till lite muskler 
Det är inte bara kroppen som ska tränas. Gitarren åkte fram ikväll också. Fast det gå då så dåligt!! Längtar till Hösten, då ska det bli gitarrkurs här i SKORPED. Visst har vi det bra här i byn 😎

- 5 KG!

Tjo ho!

Harne ha blivit en tradition....att säga nu är det FREDAG igen och full fart mot ytterligare en ledig helg!!! Ha, ha, jämarn vad fort det gick att vänja av sig med att jobba helg.
Bildresultat för nu är det fredag
Till överskriften: Nu har Länsman har lättat lite på vikten. Drog till å deffa bort fem kilo som jag mumsat på mig efter att ha börjat utbildningen. Nice! Måste tänka på springkarriären, går ju bra mycket enklare att frakta fram sig om man inte är för tung :-) 
Bildresultat för tjockis
Och som vanligt fungerar det gamla hederliga tricket för viktminskning. Vilket är att göra av med mer kalorier än vad som kommer in.....enkelt och sant! Ja, faktiskt det enda sättet att losa vikt på, om man inte ska lägga sig under kniven förstås ;-) 

Vad händer idag då?

Jo, Länsman måste bränna in till stan en sväng. Har en stor kartong med kläder som ska säljas och sen några andra ärenden. Men, snabbt ska det gå. Man ha ju vorte rädd för stan på senaste tiden...

/Syns å hörs

torsdag 28 april 2016

Till salu!

Kuckeliku!

Min säljiver fortsätter....Har just nu ett klädpaket 122/128 ute till försäljning på FB. Fina kläder och skor i 30 delar för ynka 300 kronor vilket betyder 10 kronor plagget. Har ett bud på 300 kronor just nu, så känner ni er sugna på lite kläder gå in på FB och lägg ett bud. Då kanske jag slipp frakta dom till stan :-))))


Dessa tre par är i nyskick! De rosa är fodrade, vattentäta helt nya (399 kr)

I paketet ingår 7 par skor. 
Söt sommarklänning och skinnjacka i nyskick

Så in och buda vettja :-)Nu till nåt annat. Ni ska veta att jag blev glatt överraskad när jag öppnade mailen nu på morgonen. Alltid kul när man ser att avsändaren är Svenska Spel...


Spelresultat
 
Grattis Linda till följande vinst:
Vinstinformation
 Spel Speldag Dragningsdag Vinst
 Lotto Ons 2016-04-21  2016-04-27 0 kr
  Joker Ons 2016-04-21  2016-04-27 80 kr

Vinstsumma: 

80 kr

Harne va grejjern de! 80 riksdaler rakt ner i fickan. TACKAR :-)