måndag 3 oktober 2016

Rapporten ska in...

Tjao, 

Måndag och ny vecka igen då, och sista dagen för inlämning av första rapporten i Odontologi 2. Hujedamej, det här blev inget bra arbete. Ett strul och virrvarr alltihopa....Usch, bara att klicka på skicka så jag har det bortgjort och inte kan gräma mig nå mer. Å sen blir det till att starta nästa ämne som är Käkkirurgi.

Men, det här va då ingen intressant läsning! Jag slänger ut några bilder ifrån 50 års festen istället. Det är mycket trevligare än studier :-)
Två supertjusiga Sundbergs döttrar serverade champagne och snittar till alla gäster! Sen fick vi mingla runt och titta på dom nya lokalerna vid Mellansels badet. Oj, vad fint det va, och gymmet va ju bara hur schysst som helst!! Och Klippverkstans salong såg också helnice ut :-)))  
Utsikt från balkongen i nya byggnaden. 

Buffén till festen hade Bredbyns Gästgiveri lagat. Jättegott alltihopa! Och den pepparrökta laxen, den va riktigt läcker! Som sagt, det var fullproppat med massor av godsaker - marinerad kallskuren kyckling, fläskfilé tomatsallad med fetaost, sauterade grönsaker, potatisgratäng mm mm. Ja, det fanns så mycket gott att jag kan inte räkna upp allt. 
Den här "specialpresenten" föll nog jubilaren i smaken. En alldeles egen radiostyrd trailer? Och tillhörande släp lastad med en wiskey!! Riktigt fin bil med Sundbergs logga på å allt. 
En jättetrevlig fest var det med alla ingredienser som behövs för ett lyckat party! God mat och dryck, allsång, sketcher och roliga människor. Plus såklart ett rivigt band som spelar. Perfekt ordnat allting! 
Bildresultat för pink hink
Det va Pink Hink...eller i alla fall delar av Pink Hink som stod för underhållningen. 

Och som vanligt när jag är på fest så är det censur på alla bilder som knäpptes efter åtta på kvällen.....ja, såna är reglerna i blogg-branschen :-))) 
Förutom den här bilden då, som knäpptes exakt 04.00 på Söndagsmorgonen. Den här drinken ä berest! Han fick va vä från Mellansel, till Bredbyn via skolbacken, vidare te Kubbe och sen bort åt Överå....å sist men inte minst opp te Skörpe och där han fick stå ute på bron. Förresten, visst ser "drinken" lite mysko ut?? 

/OVER AND OUT 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar