måndag 22 augusti 2016

140 st pizzor!!!

Hej hopp!
Då var det studieuppstart på SISTA terminen. Idag startar kursen Material och miljö 20 p och i slutet
på veckan blir det träff i Sollefteå. Usch, man har ju verkligen kommit ifrån studierna. Känns så drygt att försöka få till nåt arbete just nu. Helgens pizzabravader håller liksom också i sig än :-))))

Sa jag förresten att det bakades 140 st pizzor under lördagskvällen?? Helt otroligt att vi rodde iland detta arrangemang. Fast nog va vi branå nervös på Lördagsförmiddan....och väntetiden för gästerna blev ju såklart lång. Men, det hade vi förvarnat om och det hade inte gått att arbeta fortare heller, för gräddningstiden i ugnen rår man inte på :-)

Vi är i alla fall jättenöjda över arrangemanget och att så många kom och var med! 
En skräckslagen och nervös Linda strax innan Pizzerian ska öppna! Status = Magvärk som hette duga hos alla bagerskor... 
När vi väl börjat gick det hur bra som helst! Inge jäkelskap på hela kvällen, utan allt flöt på som det skulle. 
Det va så här jag och Katrin hade tänkt se ut på Pizzakvällen, vi skulle ha hucklen på huvve! Men, tyvärr hann vi inte ens ta på oss dom. Det blev så fågla stressigt innan startskottet och när väl beställningarna började strömma in fanns ingen tid för att göra något annat än att baka. 
Den här bilden tjuvade jag från Konsums Fb-sida. Visst ser det mysigt ut med tälten, ljus på borden och ljusslingor i taken? Och vi i bageriet hade SUPERKUL när väl nervositeten hade lagt sig. Vi jobbade på bra och teamarbetet fungerade kanon!! Det här gör vi om säger jag.....om typ sju år, he, he, he! 


Nu blir det studier 

/Tack och adjö  








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar