onsdag 6 juli 2016

Packåsna!!


Hej hopp!
Bildresultat för harpsjöbacken
Alltså....jämarn vilken packning det blir när barnen ska på läger :-) Hela hallen är just nu proppfull med väskor, sovsäckar och allt möjligt. TUR att man satt upp tältet och for med madrasserna igår. 
Tältuppsättningen blev värsta cirkusen igår kväll! Att sätta upp ett tält är INTE lätt...helst när vi inser att det dessutom fattas pinnar. Så förgården på tältet blev typ en halv meter för låg och ingen ordning på. Snabbt älgade Länsman iväg te skogs med morakniven å tillverkade förlängningspinnar. Ha, ha, ha!! Rankt och snett som tusan blev det. Fick riva bort hela skiten. Pinnarna fick åka till Uberg istället för renovering, och nu tror jag att tältet är i tipp-topp-form :-)))) 

Efter tältuppsättning x 2 (ja, man har ju två barn som ska tälta) avslutade jag kvällen med SSKs styrelsemöte. Ni vet väl förresten att SSK fyller 75 år i år!!
Oscar ute med brädan :-) 

Sen hann jag och Katrin med ett litet internmöte också....Håll korpgluggarna öppna framöver, och boka in den 20 AUGUSTI i almanackan. För då kommer det att hända grejer på byn!!! 

/Over and out




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar