måndag 18 juli 2016

Jockiboi och Jonna!

Tjo flöjt!

Semestern fortsätter. Nu har man landat i Sollefteå och checkat in sig på Risöns Camping, här är det för himla fint. Å solen skiner idag med :-) PERFEKT!

Nu till överskriften: 
I lördagskväll fick Nova äntligen se sin idol Jockiboi i  Åsele.

Nova på plats för att se Jockiboi

Å här ä han, snyggingen! Cool bomberjacka tycker jag :-) 

Tyvärr höll denna kväll på att sluta med en väldigt förtvivlad tjej. Efter uppträdandet utlovades autografskrivning och självklart älgade vi iväg och trängdes i värsta kön....ibland med livet som insats. Att stå i kö med hundratals fylltrattar med en liten tjej är inte lätt. Efter att ha plågats i denna kö i det som kändes som en evighet va vi typ två meter från målet. Då blåstes autografskrivningen av och Jockiboi försvann in backstage! Nova blev ju såklart jätteledsen....

Men, Länsman som hade haft korkgluggarna öppna hela kvällen fick syn på och kände igen en i "the crew" som jag sett gått omkring med Jonna innan konserten. Sa till honom hur ledsen Nova va och att hon missade autografen med en hårsmån. Och jodå....stå kvar här en stund sa göbben och döm om våran förvåning då jag och Nova sedan fick komma in backstage!
Vakten som hjälpte oss in! 
Autografskrivning pågår! Speja in Jonnas snygga naglar till vänster i bild ;-) 
Jonna skriver på Novas keps och i bakgrunden ser ni trummisen i The Sounds. Dom va också där inne....och dom roade sig med att dricka champagne och sjunga upp innan deras uppträdande. 
Åsså en gruppbild såklart :-)

Alltså, såna här "kändisar" gillar vi!! Nu gjorde Jocke och Jonna så att Nova fick bli världens lyckligaste tjej istället för att kvällen hade slutat i tårar. HÖGSTA BETYG till dom!! Minns mycket väl hur Brolle betedde sig i Junsele när barnen ville ha autograf. Varken fotos eller autograf fick man ta. Han är en riktig besserwisser som INTE bryr sig om sin publik. 

Så här LYCKLIG blev Nova. Både kram och autograf av sin Idol! 

Nä hörrni. Nu ska jag ut och springa 

/Hörs å syns 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar