Skorpeds herrlag i fotboll fick fint betyg efter sin första bortamatch mot Ramvik
Harne ä bild sen förra säsongen. Nu kanske laget ser annorlunda ut?

Läs och var stolt över SKORPED som har både ett dam och herrlag igång. Helt otroligt i en sån här liten by :-)))) Texten finns på fotbolly.se:

11th maj 2016

Efter många års frånvaro från seniorfotboll avancerade Skorpeds SK ifjol till spel i division 5 och ikväll kom de första historiska tre poängen på ett soligt Högslätten mot tippade seriefavoriten Ramviks IF.
Segern skrevs till 4 – 3 efter ledning med 3 – 2 i halvlek. En mycket rättvis seger för Skorped, som speciellt i den första halvleken spelade ut det något tungfotade hemmalaget. Ramviks båda mål i första halvlek kan beskrivas som gåvor från ett givmilt försvar.
Skorped bjöd på det bästa anfallsspelet jag sett i år, visserligen i femmatempo, men rörlighet, precisa passningar till spelare i rörelse kryddat med snabba djupledslöpningar imponerade.
Skorped är en mycket sevärd nykomling i femman.