tisdag 15 mars 2016

Solbergsresa :-)

Tjao,

Idag får alla Skorpeds skolbarn åka till Solberg på utflykt. Va skoj, och strålande sol ser det ut att bli!! Själv har jag inte åkt ett enda åk i vinter....å det torde knappast bli nåt heller. Det smäll väl bara till så är säsongen över om vädret fortsätt så här. Plusgrader redan före sex på morgon.

Nä, bäst att fylla upp kaffekoppen för fjärde gången och lägga in en högväxel med studierna. Det går så trögt.....och sen kommer man att behöva sitta i helgen också, känns inte bra! Men, det är inte elevernas fel i alla fall. Det är skolan som inte lyckats i organisationen riktigt.

Äh, här kommer fler bilder från Angeldonstävlingen i Junsele istället:
Att angla gädda är mysigt och spännande på samma gång! 
Nu är tävlingen avslutad och det ska bli prisutdelning. Ja, vi öppnade champagnen utan att ha vunnit nåt. Man kan ju fira andra saker än gäddfångst. 
Vi var nöjda och glada utan vinst a.
Britta spanar in den STÖRSTA GÄDDAN för dagen. Tror den mätte 109 cm, och ändå blev laget som fick storhörveln utan pallplacering. Det är den totala längden av all fångst som räknas.
Det va så varm och skönt på Märrgårdsvika att vi inte alls hade nån brådska därifrån. Vi satt och ugglade länge och väl efter att tävlingen va slut. Vi hade afterfisch på isen istället för på Corner house.
Våran tjuvtagna låtsats vinnarbild!! Så här har det sett ut om vi hade vunnit ;-) 
Sån här stor gädda har jag då aldrig fått! 
Tack Junsele och angeldonstävlingen för denna gång. Vi kommer tillbaka nästa år, och då ska vårt lag VINNA!!! 

/Puss å kram








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar