fredag 4 mars 2016

Klädförsäljning!


God morgon

Jisses! Då var det fredag igen. Tiden har aldrig gått så här fort någonsin, och det är ju bra! Ju fortare blir jag färdig Tandsköterska. 

Igår kväll började jag sortera i barnens garderober. Det ska nämligen bli KLÄDFÖRSÄLJNING på Skolan den 9 April, så då ska ni absolut ta er en tur på skolan. För där kommer det att finnas massor med fina klädfynd för billig peng :-) Är ni ute efter killkläder stl 146-152 har jag massor med snygga kläder, och behöver ni till tjej finns i mina gömmor mycket 128-134. Så boka in den 9 April!! 
Hittade bland annat den här i garderoben. I princip ny :-) 

Min egen garderob då? Jo, den rensade jag ur för inte så länge sedan, så jag skulle hellre behöva köpa in lite kläder. Jag = klädlös! 

Fast spana in dom här ur-snygga jeansen som jag ryckte in på Tradera här om veckan. Ett riktigt fynd. Ja, det är på tradera jag måste köpa nu för tiden, fattig student som jag är ;-) 

Lyckades buda hem ett par såna här superfina Seriosly Sally jeans för ynka 99 kr. Tack för det!! Nypris typ 600 med frakt. 
Hö, hö!! Omöjligt att ta bild genom en spegel. Snygga är jeansen i alla fall. Ser ni förresten att Nova lagt beslag på hela skänken. Hon har liksom gjort sig en "sminkhörna" i matrummet. 
Svarta hängslen på mina jeans, 

Nu gasar jag ner i pannrummet. Måste lägga in mera ved, känns kallt som svinet än fast det bara är -0.8 grader ute. 

/Puss å kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar