fredag 25 mars 2016

De perfekta brösten!!






Tjo och tjim,
Bildresultat för bröstkarameller

Det är så lustigt när man läser i statistiken hur en del hittar till bloggen..... Här om dagen var det nån som surfat hit genom att söka på "de perfekta brösten" HÖ, HÖ, HÖ!!! Ja, här fanns inte mycket att hämta då det gäll den varan :-)
Bildresultat för påskkärring

Igår var det skärtorsdag och för Novas del betyder det att gå påskkärring. Hon och Märta var ute på byn och fick MASSOR med godis. Klåen a! Tror förbaske mig att jag ska börja gå påskkärring a. Godis är gott.
Nova försöker göra en min som ska likna en häxa.

Våran skärtorsdagsmiddag hade inget med påsk att göra. Vi hittade Oscars goda kycklinggryta i frysen, Snabbt och enkelt....vad som däremot inte var enkelt är att äta med pinnar, man hinn ju svälta ihjäl innan man fått maten ner i magen. 

Sedan avslutades våran kväll med att uggla i soffan, måla naglarna och äta chips, och sist men inte minst somnade vi en efter en i soffan. Fräsig skärtorsdag!! 
Nova fem minuter innan hon brände av...
Å Linda tio minuter innan hon slocknade! 

Men nu är det ny dag och nya tag! Och inte vilken dag som helst utan det är LÅNGASTE FREDAN idag och vädret bådar gott. Klarblå himmel, strålande sol och tre minusgrader :-))))

/Puss å kram 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar