söndag 21 februari 2016

Kräftskiva i februari..

Tjo ho!

Jämarns vilken hejdundrande kräftskiva vi hade i fredags. Det gick alldeles utmärkt att kombinera kräftätning och hårfärgning.

Alltså, Svenska egenfångade flodkräftor måste vara bland det GODASTE som finns. Riktigt lyxigt fredagsmys. Jag längtar till i augusti, för då ska det absolut bli repris på kräftfisket!!
En stärkande fördrink behövdes verkligen innan färgningen skulle dra igång :-) 
Dukat för kräftätning,
Oscar och Nova blandar dippsås till kräftorna,
Färgning nummer typ 4 på G....
Titta vilka godingar!! 
Alltså, kräftorna va bland det bästa jag ätit på mycket länge. Till och med Oscar och Nova tyckte det var gott. Vilken tur att vi frös in av de vi kokade i höstas, och vet ni det bästa av allt. Det finns kvar till en ätning till också :-)))))

Hur gick det med färgningen då??? Ja, det är censur alltihopa! Det dröjer nog MYCKET LÄNGE innan syrran ger Länsman förtroendet med att färga igen.....Hö, hö, hö, vilken jäkla cirkus det blev av denna färgning. Om jag räknar rätt så blev det inte mindre än SEX omgångar infärgningar innan det blev klar. Tog typ ett helt dygn! 

Å annars?

Jo, igår var det först riksskidan i Lännäs, med korv och fikaförsäljning, och sen på kvällen hade jag Lisa, Iris och Morsan på besök. Herregud!! Vilken skrattkväll. Ganska drygt att skratta så man både grine och piss på sä!! 


Bildresultat för skrattande gubbe

Nu ett litet kom ihåg:

Välkomna till SSKs årsmöte idag kl 17.00 på Servicehuset!!! 


/Tack å hej







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar