lördag 31 oktober 2015

Bus eller godis?

Kuckeliku!

Va beredd för snart dyker det upp "hemska" häxor på byn
"Trick or treat??
He, he! Brudarna har surrat sen halv åtta i morse om att få sminka sig och gå ut å busa....


Själv ska jag busa till det å börja förbereda lite mat inför ikväll. Tror det dyker upp några vålnader på middag :-) 
Bildresultat för halloween mat
Bildresultat för läskig halloween mat
Tror inte att det blir sånt här mat-tema i alla fall.....Huvva, må rakt illa bara av att titta på bilderna. Darne skulle jag ALDRIG äta! 

/Tjingeling


fredag 30 oktober 2015

En sjua...Jo, jag tackarrrr!Yippie!! 

Bildresultat för jogging tecknad
Jag lyckades kränga sju kilometer nu på aftonen. NICE! Å inga krämpor ifrån vaden heller. Nu är det mest mitt eget flås som sätter stopp. Kondition är verkligen en färskvara.

Nä hörri = Nu ska jag öva på nåt som man också gärna ska vara vältränad i = Nämligen att kunna dricka ett gott vinglas.
Bildresultat för dricka vin
Skuuulll! Halloweenmys...


Hej å hå! 

Hur tusan ska jag hinna få det nå mysigt i hemmet inför Halloween?? 
Det här ser ju inte vidare hemtrevlig ut.....Fast i och för sig, ser ju rätt SKRÄMMANDE UT och det passar väl bra inför denna helg ;-) Usch, huset håll rakt på att förfalla. Hus gör det ganska snabbt när ingen städar och plockar undan på typ flera veckor. Idag måste jag göra ett ryck! Nu känner jag mig lugn också, för igår kom  meddelandet att jag är godkänd i första kursen. Pust, vilken jävla tur. Tänk vad drygt att behöva göra om föregående samtidigt som nästa kurs är i full gång. Nej tack säger jag! 


Bildresultat för celebration time
Så nu blir det till att fira i helgen för att man lyckades, trots allt jäkelskap med fotnoter och formalia!!!  (måste ta alla tillfällen i akt för att få fira....)

/Vi höres

torsdag 29 oktober 2015

Full fart mot helg?

Hej hopp,

Bildresultat för tjock bok
Nu är det full fart mot helg igen. Tror jag har sagt det förr. Veckorna går svinfort!! Och här i gårn fortsätter rapportskrivningen för fulla muggar. Jag är i princip klar, tror jag.....förutom att jag måste korta ner arbetet, är alldeles för långt!

Bildresultat för tecknad servitör
Ni kommer väl ihåg att det är pubkväll på STATION på Lördag? Trevligt! Hoppas man kan slinka iväg dit och sippa i sig ett gott vinglas :-)

Nä hörrni! Nu ska jag försöka googla fram ett recept på bananpaj. Ligg ju för fågeln fem halvruttna bananer på fruktfatet....

/Tack å hej