tisdag 10 november 2015

INLÅST...

Skorped +1.7 grader mulet 

Hupp!

I går morse var det en aning stressigare mot idag. Toalettlåshelvetet har pajat totalt, så när Oscar låste dörren blev han fast där inne. Låsningen hakar liksom fast sig och går inte att rubba, och tricket med att ta en kniv och dra runt från utsidan är sedan länge förstört. Där är det skruvat runt så plasten blivit förstörd. Dom gjorde bätter grejjer förr i tiden, då var de inge plastrappel :-)  

I alla fall så finns det ju ett fönster som han kunde öppna, och mamsen irra omkring som en idiot ute och leta stegen. Vart fågeln ha den tagit vägen???? Tillslut såg jag en stege hos grannen som jag tänkte gå och stjäla, men, då precis lyckades Oscar få upp dörren. Frid och fröjd! Va då en jäkla tur att det inte va Nova som låste dörren för hon har aldrig orkat få upp varken fönster eller dörr. Då ha Länsman blivit tvungen att reva igång motorsågen och såga upp dyngan.
Nu blir det inget mer baklås. En redig kom-ihåg-lapp får sitta över låset så länge.....så nu blir det till å skita tillsammans.
Bildresultat för bajs
Ha ni prova att googla på bajs nån gång? 

Nu till nåt mycket VIKTIGARE! Vad klåen har hänt med Spray.se?? Mailen har legat nere sen i går morse. Går inte för sig! Mailen behöv jag ju varje dag. 

Mot kaffepannan/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar