torsdag 2 juli 2015

Arbeta i Skorped...

Tjo ho! 

Då var första lägernatten på Harpsjöbacken avklarad. Och ingen påringning från nåt barn. Så dom sover nog sött i sina tält :-) Och Mamman sov nog ännu sötare i sin säng.

Vet ni att SEMESTERN närmar sig med stormsteg!!! I morgon gör jag sista dagen, sen blir det fyra veckors härlig ledighet.

Nu till överskriften. Såg att "min tjänst" finns ute på arbetsförmedlingen nu. Så vill ni arbeta inom hemtjänsten i Skorped kan ni söka den. Sen finns det två likadana tjänster till fast 75%. Alltså tre utannonserade platser på samma gång. Så många arbetstillfällen har nog aldrig funnits "te salu" samtidigt någon gång i Skörpe!

Här är min tjänst, varsågod och sök:

Vårdare till Skorpeds hemtjänst

Örnsköldsviks Kommun, välfärdsförvaltningen
Publicerad: 2015-06-29, Annons-ID: 2732248
Ort: Örnsköldsvik Kommuninfo (öppnas i nytt fönster) (Kommuninformation)1 plats 
Yrke: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15 
Örnsköldsviks kommun - Välfärdsförvaltningen

Vårdare VF:2015:69
till Skorpeds hemtjänst, ordinärt boende.

Tjänsten är vikariatsanställning på heltid från och med 1 september 2015 till och med den 31 december 2015, med eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter
Med ett respektfullt bemötande ge god omvårdnad och omsorg utifrån den enskildes behov. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation.

Kvalifikationer
Vi riktar oss till dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor, anhöriga och andra professioner. Du trivs med att arbeta självständigt, är tålmodig och kan se lösningar i olika situationer.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Upplysning
Enhetschef Ewa Hammarstedt, tfn 0660-26 52 50.


TACK Å HEJ FRÅN 
LANTISLYGDMAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar