torsdag 25 juni 2015

Redan torsdagskväll!

Tjo ho!

Redan torsdagskväll, dagarna flyger iväg. Å det är ju bra betyg det till mitt nya jobb :-) Igår kom studieplanen för Tandsköterskeutbildningen, spännande läsning. Och så himla kul att vi blir två ifrån Skorped som ska gå samma utbildning. LÄNGTAR!

Slänger in lite bilder ifrån Seven Seas i Side igen, finns hur mycket bilder som helst:

Nova och mamsen med varsin "pedantgjord" midsommarkrans...

Det var stora vågor vid havet varje dag. KUL fast ändå inte. Blev lite för mycket ibland, helst när det är stenig botten och man kastas omkull. Nova blev alldeles skräckslagen när hon slogs omkull av en bamsevåg.  
Alldeles bredvid poolen fanns den här milkshakekiosken. Supergoda IceCoffie hade dom! 
Den dagliga bamseparaden. Nova tog plats bakom vargen. 
Delar av kvällsuppdukningen på restaurangen. Hur mycket mat som helst. Fattar inte hur dom anställda hann med. Och fint och fräscht hela tiden. Högsta betyg på maten!
Kolgrillade kycklingspett. 
Efterrättsbordet = Gigantiskt
Titta vad fint uppdukat. 
Fanns massor med fräscha sallader också för dom som ville banta...
Här sitter vi och pustar ut på en restaurang efter att vi tagit bussen in till Side. En buss som vi aldrig riktigt förstod oss på.....inte betalningen i alla fall. 
Hem blev det en taxi istället. Turkarna är inte lika noga med hur barnen ska sitta i bilar. När dom såg att vi var åtta personer så öppna dom bara bagageluckan och tyckte barnen skulle åka där. SCHYSST OCH BILLIGT!???

Ja, ja, slutsurrat för den här gången. Nu ska Länsman fortsätta baka. Nova fyller nämligen år på SÖNDAG!! 

/Tjing 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar