måndag 23 mars 2015

Angeldonstävlingen i Junsele!

Hej hopp!

Jag är inte död om ni trodde det.......jag måste bara ha råkat svalt en gädda i lördags under fisketävlingen, för jag har  nämligen varit FÖRGIFTAD från i lördagskväll tills nu :-) Därav den dåliga uppdateringen på bloggen. Huvvaligen, nu har man tappat 2-3 kg i vikt också...

Nu till Angeldonstävlingen. Ett jättetrevligt arrangemang av Junsele FVO. Det var 52 tappra lag anmälda och ALLA var ju såklart sugna på den rejäla vinstsumman á 20 000kr!!! Och jag må då säga att jag och Lisas lag "Gäddra Gädda" låg jäkligt bra till ett tag! Vi lyckades ro i land en gädda och klev in på en femteplacering.....som varade en stund. Tyvärr rasade vi i slutändan till plats 11. Men, det är fågeln inte fy skam det heller. YIPPIE!!! Nästa år då jämarn ska vi vässa krokarna ännu mera.
Tur att vi fick åka på släpvagn ut på sjön. Ganska halt att gå...
Här har vi förberett allt inför startskottet. Hålen ä borrade å mörten riggad. Ju fortare donen är på plats ju större chans att VINNA!
"Turhålet" 
Långt där borta hade Mats och Annica sin bostad
Robin provar att be för att det ska nappa!
Å tametusan så lyckades vi bärja en prima gädda. Vi är BÄST!!!
 
Snabbt som ögat älgade vi iväg till domarna och fick mera mört. Å tront ni på faan att det blev en fällning till i turhålet.....Men, tyvärr tappade vi den. Ett stort as såklart ;-) Vi hade nog hamnat bland de fem bästa om vi hade lyckats få upp fulingen. BAJSKORV!! 
Dags för prisutdelning. Olidligt spännande eftersom det fanns priser till och med plats 10. Vi visste ju inte riktigt vart vi skulle hamna.
Vinnarna av 20 000 kr var ifrån Resele
Två HELNÖJDA tröstpristagare.....varsin landtröja storlek XXL passar oss utmärkt :-)
Afterfish på Junsele camping

En tur till slalombacken med utsikt över Betarsjön. Där brukade angeltävlingen vara förr om åren

Lisa på väg upp i backen för att göra sälen.....det vi egentligen hade planerat att göra på sjön OM vi hade vunnit!

Tjing













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar