onsdag 30 april 2014

Dra det sista halmstrået...

Nu jävlar gäller det!!! Att mota magsjukan vid grind. Snart skätter jag upp en redig sup eller två....

Och den GODA grillningen som jag har förberett tills ikväll den får åka tillbaka ner i frysen. Jag startar grillen på fredag istället. Då har väl matlusten hos samtliga infunnit sig igen :-) Hujedamej...jag liksom tappar matlusten bara jag hör talas om den där förbannade magsjukan!

Men, vad ska man fixa för käk istället nu då???? Sista April hör ju ihop med grillat.... hmmmm....en tacopaj kanske, det är enkelt å bra :-) Åsså en stor jävla wiskhy att skölja ner det hela med.

Nä, nu ska jag ner i matkällarn och inventera vilka goda spritsorter jag har att välja på!
I värsta fall får jag dra i mig detta rävgift. Det här vinet måste absolut döda varenda bacill som finns i kroppen..

SKÅL DÅ ;-)

tisdag 29 april 2014

Fifty shades of Grey!

Då jag liks är i farten och förkovrar mig i ämnet sexiga böcker (har nyss läst ut Swing) så fortsätter jag glatt med "Femtio nyanser av honom".

Erotisk roman beskrivs den här boken som, och är den första delen i E.L James trilogi som sålts i över 90 miljoner exemplar världen över. 

Va tusan!! Hur svårt kan det vara att skriva en bok?? Tror jag ska göra ett försök och sen bli STENRIK på intäkterna ;-) Kan berätta att jag redan har titeln klar på min "bestseller"! Men, den avslöjar jag såklart inte riktigt än...

I alla fall har jag plöjt ca hälften av den 500 sidor långa boken, och jo då... Den är rätt så intressant. "Tantsnusk" på högsta nivå ;-)))) Och jag är så nyfiken om den där Mr Grey kommer att stänga in flickstackarn Anastasia för evigt i sin sex-tortyr-kammare?? Han har ju haft 15 stycken brudar före den här donnan. Kanske ligger dom alla döda i nån hemlig källare under rikemanshuset?

Ja, jag fortsätter väl att läsa så får jag ett svar så småningom...

Puss, puss!

VAB

Ja happ! Det fick lov att bli en vab-dag idag ändå. Jag trodde det skulle gå vägen att Oscar bara var hemma från skolan igår. Men, tji fick jag! Han mår liksom inte bra, fast han spyr inget utan mår bara dåligt....och då är det nog bäst att vila idag med :-(

Värst när man ä hemma från jobbet är att man ska gå och ha dåligt samvete mot sina arbetskamrater också, eftersom man VET att det knappast finns några vikarier så troligtvis måste nån ordinarie ut på övertid för att man ä hemma. BAJSKORV..

Fast här kommer nåt positivt:  Jag känner mig superpigg!!! Ska jag klara mig denna gång?? Det måste firas med en extra kopp kaffe nu på en gång!


Skål då bönder :-)

måndag 28 april 2014

Väntans tider....

Inget är som väntans tider......Helst då man väntar på om man ska få magsjukan eller inte! Usch, det är rakt jobbigt för psyket när man vet att man alltid brukar drabbas!  Man blir liksom sjuk i förväg på nå vis... Nova har piggat på sig snabbt i alla fall, och drog iväg till skolan idag. Gick över fort som tusan. SKÖNT!

Tänk om jag rent av klarar mig???? Känner mig pigg och alert just nu....He, he, he!

Nä, bäst att ta springningen nu på direkten så jag hinner med träningen OM nu magsjukan skulle slå till ;-)

Tack å huj! 


söndag 27 april 2014

Nu har helvetet brutit ut...IGEN!

Balla på Brö!!

Räknar man tillbaka är det precis tre månader sedan Nova åkte på den värsta magsjukan ever! Då var hon så sjuk att jag trodde hon skulle behöva åka iväg te hospitalet....Nu är det dax igen....Natten mot Lördag slog djävulsksjukan till mot min stackars jänta! Jag verkligen hatar magsjuka!!!

Och så vida en person i det här huset har magsjuka så vet man med 100% säkerhet att det blir tre som drabbas. Å mycket riktigt, när jag klev upp nu på morgonen ligger Oscar nere på soffan med en hink bredvid sig. SUCK!!!! Då är det bara jag kvar då....Följer mönstret exakt som tidigare gånger... :-(

Känns ju sådär att gå iväg till jobbet. Psykiskt känns det redan som jag har magsjukan. Men, man kan inte gärna va hemma i förebyggande syfte och låta sina arbetskamrater jobba övertid....

Och jag kan väl knappast ta en rejäl wisky innan jag travar iväg till arbetet? Då blir man avskedad!
Fast jag dricker inte wisky, går det lika bra med Minttu???

Nä! Det får bli en hög med vitpepparkorn till kaffet, det gör nog susesn!

Ha det BÄST!! 

lördag 26 april 2014

Grilla!!!

Yes! 

Äntligen togs grillen fram. Himlarns vad gött det var att få grilla lite i detta finvär!!!! Och det passade utmärkt att sitta ute på altanen och slappa hela kvällen efter ett stenhårt cirkelfyspass.....Huvva, det känns i benen idag kan jag lova. Att jag dessutom var ute å sprang i går morse och spelade innebandy/hinderbana kvällen före gör ju sitt till att bena är trötta som hundraåringar idag :-) Blir nog vila från motion idag...

Idag kan ALLA Skorpedsbor som känner sig manade hjälpa till att sopa vägen. Det är dax för årliga VÄGSOPNINGEN!! Klockan 15.00 startar det och avslutas med korv borta på minigolfen. Så vässa soparna nu och ge er ut ;-))))

Nu måste jag hälla upp ännu mera kaffe OM jag ska överleva denna dag...

skål! 


fredag 25 april 2014

Swingers party!!

Tjo flöjt!

Hetaste samtalsämnet på hemtjänsten har under längre tid varit Swingers, swingersklubbar och Swingers partyn....I princip varje dag spårar diskussionerna iväg och hamnar av någon konstig anledning på Swingers...TREVLIGT! Men....Ni får inte tro att vi hemtjänstkärringar har en hemlig klubb nere i gamla "Grön huset", för det har vi inte....? Eller förresten, det är väl därför huset aldrig rivs. Det finns en hemlig porrklubb där nere i källarn! Å högsta Kommungubbarna ä största kunderna. Ja,vem vet?? Så kan det vara förstås ;-)
Vi har till å med börja förkovra oss i ämnet. Bengt Ohlssons bok SWING läses för fullt. Jag har precis läst ut den, och det är första boken jag läst där orden knulla och kuk finns med i ungefär varannan mening. Väldigt intressant bok förövrigt. Fast jag skulle vilja skriva om slutet....

Nu har jag i alla fall läst ut den och skickar den vidare till nästa arbetskamrat!!

Ja, vi har det VÄLDANS SKOJ på jobbet :-))))))

Nu mot kaffepannan,


torsdag 24 april 2014

-6 grader!

Hoppsan, då blev det visst lite nattkallt.....Minus sex grader stod mätaren på i morse när jag klev upp. Alltså har inte dieselvärmarn jobbat färdigt för säsongen än! Men, jäklar va fina dagar det är nu. Jag blir så sugen på en liten utlandsresa när solen skiner....Sola, bada och dricka paraplydrinkar! De ä grejjer de ;-)
En vecka här vore inte helt fel?
Men, om man ska hit, då bli man tvungen att köpa sig en ny bikini...Drygt....finns ju aldrig nån som passar till kroppen!

Nu till nåt helt annat:
Har ni läst eran ÖA nå än idag?? Där kan ni läsa om Skorpeds jäntan Mariana Karlsson och om hur hon blev rektor för fyra skolor. SKOJ!!! Bra jobbat :-) Skörpeborna kan dom!

Tjing!


onsdag 23 april 2014

Nog äre väl själva fan!

Klåen a!!!

Tron´t ni på fan att nu äre nåt spånhuvve som har uppfunnit affärsidén som jag å syrran hade på G för flera herrans år sedan!!

Nämligen sprit i pulverform! Vi hade värsta idéerna om sprit som pulver. Bla skulle vi tillverka färdiga groggar i brustablettform....LYGDMANS BRUSGROGG skulle det stå på rören. "Bara" att släppa ner tabletten i lite vatten å vips hade man en supersmarrig drink!! Enkelt och bra å tar liten plats. Men som sagt. Nu verkar nån annan ha uppfunnit spritpulvret redan.....typiskt ;-)))))
Ja, ja....läste att studenterna som uppfunnit det hela bara fått till en tre procentig dryck av pulvret, och det duger knappast till Lygdmans brusgrogg!!! Nä, då måste det till lite starkare procent :-)
 
Å förresten! Under helgen har vi uppfunnit en ny ÄNNU BÄTTRE affärsidé.....Nu snackar vi ekonomiskt oberoende om några år!!!
 
Nä, nog med toktal!! Nu ska vi hitta på nåt skoj....
 
Bye, bye

tisdag 22 april 2014

Tittut!

Ja happ!

Då är jag ledig.....när alla andra startar upp efter påskledigheten :-) Jag vill ha ett kontorsjobb NU!!

Jämarns vad varmt å skönt det var igår. Hoppas det blir lika fint idag nu när jag ska vara hemma å dröna. Nu tusan ska det solas!!! Och ätas glass...

I lördags var det storbjudning borta hos min mor. Vilken JÄTTE TREVLIG kväll med nästan för många skratt tyck jag....Fick rakt ont i magmusklerna av allt toktal :-) Åsså var det skoj att få träffa Ethel en stund, fast senare på kvällen drog snygg-Ethel iväg till stan för att gå på krogen. Varför fick inte gamm-syrrerna följa med???
Tyvärr glömde jag helt bort att ta några bilder. Den här bilden är från Julafton då vi höll på att fjanta som mest :-))))
Eller förresten: Här är en prima bild från i Lördags. Morsan har GANSKA LERIGT på tomten....Behövdes fem starka man för att få loss den här tungklumpen....

Nä, nu ska jag ta upp min springkarriär som legat nere i flera dagar pga den hemska huvudvärk som jag dragits med. Men idag ska jag banne mig ut på en tur. Fast först:

MERA KAFFE!


måndag 21 april 2014

Upp på Stationsberget!

Hej hopp där ute..

I Lördags gjorde vi en bergsbestigning upp till vindskyddet på Stationsberget! Dit måste man gå fler gånger. Vilken härlig utsikt, och tar man med sig fika å en korvring blir det ju helt perfekt :-)))) Går att sitta där hur länge som helst och bara titta ut över vidderna..
På väg!
 En murken stubbe..

 Det är rätt så mycket "uppförsgåning"....
En välförtjänt paus. Några i sällskapet påstår att det ska finnas en stig upp till berget. Men VART ÄR DEN???


Ett av provbrytnings hålen som finns uppe på Berget. Nån som vet när detta gjordes?? Synd att det inte blev nån gruva....
 Framme!!! 
Värsta utsikten! Hit går vi snart igen. Fast då med massor av körv i ryggsäcken :-)

Tjingeling!

söndag 20 april 2014

RFSU..

Morning! 

Vars tusan for finväre som va utlovat nånstans??? Jag hade ju rustat fram bikinin....men, den verka man inte få nån användning av :-) Nä, på med tjocksockar och mössa!

Lite bilder:
En glass hos Persan!
På fredagskvällen var det i alla fall soligt och fint. Ute på altanen blir det nästan jobbigt med all sol.....Måste skaffa en markis tror jag!
Mat rådde det ingen brist på när vi hade knytis! Som vanligt massor av godsaker. Gör folk inge annan än å ät??
Proppmätta!! 

Långfredagen blev en superskoj kväll med många skratt och mycket BRA musik i högtalarna....? Kuligheterna räckte till långt in på sena natten innan partyprissarna gjorde mört...

Tack allihop för en TREVLIG kväll :-)
Ja visst ja! Den här lilla prylen fick komma fram ur sin gömma igen på fredags kvällen.....Att gissa vad detta egentligen är för ting är alltid lika intressant! Och om det är någon där ute som känn att dom är i behov av denna grunka så är det bara å höra av sig. Jag lånar mer än gärna ut den till behövande....

Over and out!

lördag 19 april 2014

Kuckeliku!!

Hello!

En uppdatering från Påskfirandet borde väl vara på sin plats tyck ja! Men, det är så fågla "stressigt" med allt firande så jag återkommer....Igår blev det en lååååång och trevlig sittning ute på altanen. Man hade så roligt att det nästan känns lite idag med..

Och just nu är jag nyss hemkommen från en tuff bergsklättring. Har varit på utflykt till STATIONS berget. Dit måste ni gå om ni har möjlighet nån gång. Vilken utsikt från vindskyddet!

Nä, bäst att svida om och dra iväg mot Syrran och sen vidare till Mosjö för att mumsa god mat! Härliga tider alltså ;-)))

synes!

fredag 18 april 2014

GLAD PÅSK!!

Tjo ho!! 

Är allt bra så här på LÅNGFREDAN?? Hoppas alla kärringar mår skapligt efter kvaståkningen igår. Själv dricker jag kaffekopp nr två och gör mig redo för ytterligare ett arbetspass på hemtjänsten.....men, efter idag blir jag ledig Lör och Sön. ÄNTLIGEN!!! Den här veckan har varit dryg så in i bomben!

Ikväll blir det knytis ute på altanen med vännerna! Blir kanonskoj :-)))))) Degersjö-Marcus goda rökta lax är inköpt och ligger i kylen och väntar, åsså en OP Andersson att skölja ner den med.....Då kan ju i princip inget gå fel!!
Träffade ett gäng med busiga Påskkärringar och gubbar igår när jag gick hem från jobbet
Tatueringen fortsätter att växa fram.....fick visa upp den för Morsan igår kväll...och hon blev lika IMPONERAD den här gången. HA!!!!! När hon fyll år ska hon få ett presentkort av mig på en egen tattoo..

Puss å kram!! 

Å förresten, en liten fråga så här i påsktid : 

Vem vill du pussa i PÅSK??

Eller som min favorit Ola Lustig frågade igår: Vem vill du PULLA i PÅSK??? Eller vem vill du RUNKA av i PÅSK???

Ja, han sa så. Det är inte mitt eget påhitt.

Tjing! 


torsdag 17 april 2014

Nygaddad :-)

Härligt! Då var en sittning till klar hos "the tattoo guy! Det tar sig.....Nu är det bara en gång kvar och sen är det KLART!!

Ja ha! Idag är det visst Skärtorsdag....och Nova ska rusta sig till påskkärring innan hon åker iväg till skolan. Skoj! Tror att jag tar mig en sväng till Blåkulla jag med.....Där kanske det finns nåt botemedel för mitt onda huvud?? Knappast....Det enda som kan bota detta torde va en rejäl PÅSK-GROGG!

Så här vill man se ut om man förvandlas till HÄXA!
Men "in real life" torde man passa bättre in på den här bilder.....He, he, he!!

Tjingeling!!onsdag 16 april 2014

Tatuerings dax!!!

Yes! 

Ikväll ska jag göra en sittning hos Tatueraren igen. Härligt att få göra den färdig. Har ju gått över två veckor så det första är helt läkt...

Värsta med att tatuera sig är att man blir så SUGEN att göra mer och fler. Finns massor av fina konstverk som man skulle vilja printa fast på kroppen ;-) Skulle va skoj att prova sköta nålen själv med. HA, HA, HA!! Frivilliga försökskaniner anmäler sig till mig....

Nä, ska man ta en kaffekopp till??? 

tisdag 15 april 2014

Vilken jäkla tur!

Att denna dag äntligen tagit slut......Huvve fortsätt å bara djävlas!!! Det är nog bara att ligga i sängen som hjälp mot sån här dynga?

Tur att jag lyckades förbereda lite mat till Fredagens knytis igår i alla fall. Trots dunkande huvud...
 Ett gäng kycklingspett färdiga att grillas i ugnen 
En ostpaj som inte ser så aptitlig ut just nu....Men, den ska förhoppningsvis bli lite finare med nåt gott garnityr på sen :-) Enklast och förbereda var i alla fall den färdig kokta skinkan som jag ryckte in på KONSUM här om dagen. Lätt som en plätt! Bara att gratinera och sen äta upp :-)

Nu mot duschen...det kanske kan pigga upp en lite?

Tjo flöjt!


måndag 14 april 2014

Huvudvärk from hell!!!

Fy tusan för blixtrande huvudvärk!! Kom helt plötsligt på förmiddan och har sen förstört typ hela dan. Vilken plåga!!!..Jobbigt med sån här blixtrande, dunkande värk som inte går över än fast man proppar i sig tabletter :-( Dynga på BRÖD!!!

Tur att man inte har så här nå ofta, då har det vorte riktigt jobbigt. Nä, det är nog bara att slänga sig i soffan och ligga alldeles still å hoppas att det går över....

Hej då från en nästan död LANTISLYGDMAN! 


Systembeställning!

YES! 

Då har man skickat iväg en systembeställning inför påskhelgen.....MUMS! Vad gott det ska bli med en kall Norrlands till laxen och skinkan :-)))) Och bekvämt att bara hämta godsakerna på Konsum när det blir torsdag!!

Tusan vad GÖTT det känns att vara ledig idag!! Då kanske jag kan masa upp nå nya gardiner i köket och påskpynta lite.....OM andan faller på?
Fast finaste pyntet har jag redan hängt upp. Nova kom hem med coolaste påskkärringen som hon gjort på skolan! Mot Blåkulla! 

Nä, bäst att fortsätta....Jag håller på att förbereda lite mat inför påsken :-)

Höres!

söndag 13 april 2014

Mot kyrkan..

Jajamen!! Nu blir det kyrkan för hela slanten....Söndagsskolan håller i gudstjänsten idag och då vill ju såklart morsan infinna sig :-))))

Nån som undrar över min och Oscars stadstur igår????? Nä häpp! Men, här får ni läsa om det ändå...

Gårdagens stadsbesök gick både bra och dåligt: Bra, för att Oscar fick barra bort lite hår. Men, dåligt för Länsman, jag hittade INTE några nya skor....och sen ryckte jag in två gööörsnygga kjolar utan att prova...Vilket betyder att jag måste tillbaka och byta bägge två. Att man aldrig lär sig??....jag har visst missbedömt mitt eget arsle!! Det är nog lite mindre än jag trodde ;-)
Å harne va det bästa med hela stadsturen! Att få fika på Café Oscar! Helsicke vad gött med en stor kaffe latte och en ännu större negerboll!!! 

Over and out,

lördag 12 april 2014

Frissan!

Tjolahopp!

Idag måste jag och sonen bränna iväg till stan fram å tebaks. Oscar måste få klippa bort lite av sin alldeles för långa kalufs.....Han har snart lika långt hår som sin mor :-) Finns ju ett par salonger som har drop in. ATTITYD tex! Dom kan man alltid lita på! Så vi slinker nog in där...

Skulle behövt klippa mitt eget hår också. Men, det får bli en annan dag. Tar ju sån fågla tid!! Och har jag riktigt TUR idag kanske jag hittar ett par nya skor :-)))))

Men, först mera kaffe!

fredag 11 april 2014

Altan fix!

Så där ja!! 

Då var det vårstädat ute på altanen.... Bra, för nu vill jag börja sitta där och chilla :-) Enda som fattas är putsning av ALLA fönsterpartier. Men, det tar jag lite längre fram....
Lite påskpynt på det här nu, så är det klart! Hoppas man får sitta här å uggla i påskhelgen :-)
 Å ligga här och lyssna på musik!
OM jag är rätt informerad så dyker "Norge-grannarna" upp här i Skorped till påsk....Då kanske jag kan leverera tillbaka vinglaset som glömts kvar här efter nån trevlig nattlig sittning ;-)))))

Nu äre FRIDAY igen!

torsdag 10 april 2014

Trevligt främmande!

Åh! Vad skoj att Lisa, Robin och min mor kom och hälsade på igår kväll.... att dom dessutom hade med sig kladdkaka gjorde ju inte saken sämre :-)))))

Spännande att få höra om växthuset som gänget håller på att bygga. Måste dra iväg bort te "Hägna" och spana in bygget snart. Jag blir också sugen på ett VÄXTHUS....

Sen blev morsan mäkta imponerad av min nya tatuering!! HÖ, HÖ, HÖ!!! Kanske inte...... ;-)

Apropå tatuering. Nu har jag bokat in nästa tid så snart är den helt klar,

Nä, nu mera kaffe åt folket. SKÅL!

onsdag 9 april 2014

Fläskytterfilé...

Har ni också ett helt gäng med fläskytterfiléer i frysen efter alla extrapriser som varit?? BRA! Då kan ni göra en superenkel och smarrig middag:

Fläskytterfilé i ugn:

1 Fläskytterfilé
3-4 dl grädde
1 paprika
1 dl mango chutney
1 tsk sambal oelek
1 tsk grillkrydda
Salt och grovmalen peppar, gärna flera sorter

Sätt ugnen på 175-200 grader. Putsa till filén och peppra och salta runt om. Lägg i passande ugnsform. In med en termometer i köttbiten.

Blanda ihop grädde, mango chutney, sambal oelek, grillkrydda i en skål, och häll sedan över köttet. (Går ju såklart att öka på sambal oelek och spetsa med tex chilikrydda om man vill ha mer gadd i det hela....) Strimla paprikan och fördela ovanpå.

Skjuts in i ugnen tills tempen visar typ 75 grader, tror jag? Ta ut och låt stå en stund. Skär sedan köttet i tunna skivor och lägg tillbaka i formen. KLART!!!

Servera med ris eller klyftpotatis och sallad. Supergott och enkelt :-) Glöm inte att ett glas vin passar bäst till denna rätt....Så vänta till helgen innan ni kockar!!

Åh, vad jag blir hungrig.NU

Tjingeling! 
tisdag 8 april 2014

Trasiga skor...

Förbenat a!! Nu har mina bäste kängor gått sönder.....Inte alls bra. Det går väl aldrig att hitta lika schyssta igen? Fast det trodde jag i och för sig då kängorna jag hade innan dom här gick sönder också.

Måste surfa iväg och spana in om jag hittar några nya SNYGGA kängor...

Något liknande dom här kanske.....Eftersom jag ska trava i dom på HEMTJÄNSTEN borde detta vara passande ;-)))
Eller dom här kanske?? Bara att sparka bakut om man inte får som man vill...

Mot kaffepannan!


måndag 7 april 2014

Grattis Ethel !!!

Tjo ho!

Idag fyller min syster Ethel år. GRATTIS SNYGGING!! Hoppas du haft en bra dag och ätit mycket tårta :-) Å förresten....jag såg nog att du satt och sippade på ett vinglas också. NICE! Så ska en födelsedag firas. Hare gött  uppe i Luleå och hoppas att du dyker upp här hemma i Skorped till Påsk.

Vad skoj vi hade sist vi sågs....

Nä, nu ska Länsman kolla så inte panna kocke!! 

God natt ;-)

Boka in den 6/6!!!

Välkomna till HUSVAGNS KICK OFF i Skorped!!! Helgen 5-6-7-8/6 öppnar vi upp grusplanen vid minigolfen och ställer i ordning en campingplats. Kom och bo, umgås, grilla och ha skoj med likasinnade camping-älskare :-) Det blir gratis underhållning på kvällen den 6/6 och aktiviteter för barnen. En liten avgift tas för husvagnsplatsen (för hyran av SSKs grusplan). Alla hälsas välkomna att delta med eller utan husvagn!!! Kom och fira 6 juni med oss :-)))) Dusch och toalett finns att tillgå uppe vid Bränna under helgen.

Ring gärna vid funderingar, 070-650 16 62. Kolla även på Face book!!!

Det här kommer att bli SKETA SKÖJ!!!

Vi uppdaterat informationen om helgen eftersom...


Tjingeling! 


söndag 6 april 2014

God morgon JESUS!!

Vem fågeln har skickat en Jesus-film till mig???? Kanske nån som tyck att jag borde få lite mer kunskap i det ämnet?
Ja happ! Det blir väl till å se på den här filmen ikväll då. Tänk om den är lika spännande som en redig BECK film! Å vips fan äre självaste Mikael Persbrandt som spelar Jesus??....men, sån tur har jag väl aldrig :-)

Ja ha, mår ni bra så här på söndagsmorgonen? Här är det i alla fall prima liv. Sitter i min ensamhet och dricker kaffekopp nummer tre....gud va gött! 
Hörrni!! Nu smids det planer på byn ;-) Igår kväll hade vi ett litet "specialmöte" om nåt skoj som eventuellt ska ske framöver.....HÅLL ÖRON OCH ÖGON ÖPPNA allihopa ;-))))

Nä, va tusan....ska man ta kopp nummer fyra??

lördag 5 april 2014

Men.....ROLIGT!!!

Åh!! Vilken särskilt trevlig dag och kväll det var igår. Först gardinfix här hemma hela dagen, och sen ett skitjobbigt cirkelfyspass!! Och efter det TACOS.....Å sist men inte minst det roligaste på länge:

Fixa slingor på syrran!!! Det var svinlänge sedan jag fick leka frisör, så det var riktigt SKÖJ!! Åsså fick jag ju visa upp min nya tatuering för både Mats och Annica. Är liksom ännu roligare att visa upp den för likasinnade......He, he, he!!
Men, jag tog ingen bild på snygg-syrran då det var klart....Vi hade så mycket annat för oss så det glömde jag helt bort. Både drinkprovning och glasögonomröstning stod på schemat! Det senare var riktigt KUL :-) Smaken är som baken.....men i slutändan tyckte panelen, som bestod av sex personer ganska lika ändå...

Sen fick vi höra nåt väldigt intressant under kvällen också....och det har med FARMEN att göra!! Bara att hålla tummarna fram över då ;-))))

Nu mot mera gardinbyten. Blir en strålande dag i dag med tror jag :-)))) Nästan så man blir sugen på att ta fram grillen.

Vi synes..