tisdag 14 oktober 2014

Ny mobiltelefon!!

Tjao!

Idag fortsätter utbildningen om dokumentation och schemaläggning i mobiltelefonen. Så idag får jag ragga över te BREDBYN och kursa. Skoj!

Apropå mobiltelefonerna inom äldreomsorgen.....För inte så länge sedan "drössade" Örnsköldsviks kommun till å köpte mobiltelefoner till alla anställda som berörs av den sk nyckelfri hemtjänst. Telefonerna ska användas som arbetsverktyg. Dokumentation, arbetsplaner, schemaläggning, öppna dörrar osv.......Knappt hade mobilerna landat i de anställdas händer så kom det fram att telefonerna har alldeles för dålig kapacitet för att klara de uppgifter vi ska använda dom till. HE, HE, HE!! Man kan ju nästan tro att det är jag, LANTISLYGDMAN som är inköpsansvarig på Kommun, (jag är helt stendöd då det gäll teknik i mobiler). I alla fall måste både köpare och säljare gjort en stor missbedömning.
Så idag ska den här bytas ut mot en annan bättre modell, och kommun får flera hundratals mobiltelefoner över...

Behöv jag nämna att Kommunen har infört KÖPSTOPP då det gäll mobiltelefoner :-))))) Så är det nån anställd i kommunen framöver som behöver en telefon i arbetet, så blir det en av dessa han får bära på. 


Tack å hej/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar