tisdag 23 september 2014

Gulsele!

Yes, vi hann en sväng till Gulsele i helgen också. Där är det förjävla fint alltså!!! Där skulle man ha mutat in lite tomtmark och byggt sig en stuga.... :-)
På plats vid avlägget. Här är det många som stannar med husvagnar och bilar. Väldigt nice. Synd bara att bärplockarna hade grisat ner en hel del. Jag fick ihop en stor påse full med skräp innan vi åkte hem....dessutom hade Oscar fullt sjå med att elda "Thai-handskar" som han sa.....massor med handskar bara kastade runt backen! (obs! finns ju såklart inget som säger att de va thailändare som skräpat ner).
Här bodde Mormor och Morfar innan kraftbolaget köpte in deras hus och rev det
Nova provar en prima brygga!


 Infarten till Gulsele Kraftverk
En kvälls-selfie med en trött Nova :-)
De gå rakt inte att knäppa fula bilder i Gulsele. Är så jämarns fint vid vattnet!

VACKERT!!!

Nu ska jag ladda upp med riktigt starkt kaffe för idag blir det utbildning hela dagen i Bredbyn, och då vill man ju va på hugget! 

Tjingeling/



2 kommentarer:

  1. Fin story med en stor kärleksförklaring till Gulsele! Mvh Kurt för Västra

    SvaraRadera
  2. Hej Kurt! Vad roligt att du hittat hit.

    Ja, Gulsele är fantastiskt! Det känns alltid lika gemytligt att komma dit. Lugnt och fridfullt. Man har många härliga minnen från då man va liten, fiska, åka båt, badplatsen mm....som sagt ett riktigt toppenställe :-) Men, jag förstår att det blir glesare med invånare där med nu för tiden. Vet du hur många som bor där?

    SvaraRadera