tisdag 19 augusti 2014

Fotbollens dag och Café!

Det är i Skorped DET händer!!! 

Jag har sagt det förr.....men, det tål att upprepas! Vi har det rakt för gött här i Skorped :-) I helgen har det varit full fräs här i byn. På söndag var det Fotbollens dag med Viking-cup och på Servicehuset kunde man avnjuta frukostbuffé på Lördag och kak å tårtbuffé under Söndagen. Maja och Maria gör succé med sitt "Haiti-Café"!!
Det var mycket folk i farten under fotbollens dag. Och tur med vädret hade vi också....uppehåll så när som på några regndroppar vid slutet av dagen. Och hamburgerförsäljningen gick som hejsan! BRA jobbat ni som stod där och krängde hela dagen.

Knappt hade hamburgarna, kakorna och godiset hunnit landa i min mage så var det dax att fylla på depåerna igen......Mot Service och Maria och Majas Café! Där var det som vanligt supergott fika och mysig stämning! Är så himla KUL när det är aktivitet på Servicehuset. Mer sånt vill vi ha!!!
"Glömde" att ta några bilder från årets café så jag norpade den här bilden ifrån webben. Tack för jättegod vaniljpannacotta och morotskaka. SLURP!! 

SLUT//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar