tisdag 29 juli 2014

Turista i ÖRNSKÖLDSVIK

God morgon!

Inte ofta man "leker turist" i sin egen stad....Men, det gjorde jag minsann igår. En heldag på stan med shopping, kultur?, glass och sånt som hör turister till.
På stadsbiblioteket roar man sig HELT GRATIS....behövde inte plocka fram börsen en endaste gång under tiden vi var där :-))) Oscar lånade böcker och Nova klädde ut sig till sjörövare.

Om det var billigt på bibblan blev det desto dyrare sen......Att man ska åka utomlands kostar mycket mer än själva resan ;-) Över femhundra spänn på apoteket tex. Man måste rusta sig för ALLT! Sen behövs resväskor, nya frisyrer, snygga kläder, skor....Ja, listan kan göras hur lång som helst. Synd bara att LÄNSMAN inte hittade ett endaste plagg att köpa. Jag är besviken!!!! Tur att jag har en leverans från Nelly.com att hämta ut i dagarna :-)))) Å förresten är det ju hett som svinet i Turkiet i augusti så man behöv väl inga kläder. Det är att gå naken som gäll....
Gårdagens eftermiddagsdopp. Jättestora vågor och åskmuller uppe i skyn. Men, skönt som tusan var det i havet ändå. Och roligt med vågor!! Man vill ju bada hur länge som helst.
chilla i kvällssol utanför husvagnen.

Gullvik idag = strålande sol och lämplig temperatur. Så det blir bad i havet hela dagen låååååång!!


Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar