torsdag 17 juli 2014

Dräger...

Tjo ho!

Strålande sol och full fart mot Åsele :-) Tro vad som ska "FYNDAS" på marknaden i år då?....bruka ju va rätt så mycket rat....I år tror ja att Linda Länsman satsar på att dricka så mycket som möjligt istället för att handla grejer. Låter väl som en supersmart idé, eller hur???? Och vad jag absolut INTE ska göra är att spela fotboll. Ifjol blev jag obrukbar i flera fucking veckor för en sketen trams-fotbolls-match....Nej tack! 
Så här såg "fotbollsknät" ut ifjol....Satan vad ont det gjorde!

Nä, hörrni. Nu till överskriften på detta inlägg. Det har visst inhandlats en Dräger i familjen.....Så nu går det att föra statistik på alkoholhalten i våra kroppar i alla möjliga sammanhang :-)))) Väldigt intressant.....?

Så nu vet jag att:

Lantislygdman har exakt 0.18 promille efter att ha druckit en starköl te maten. 

* Fyra personer satt här ute på altanen och läskade sig med ett å ett halvt glas champagne var och varsin rom å cola grogg....Efteråt fick en fortfarande köra bil och en annan hade 0.42 promille.....

Helt onödigt vetande egentligen. För har man druckit ska man ju INTE ditti bilen!!!...Då finns det ju så mycket annat skoj att hitta på istället för att driva car :-) 

Nu ska Länsman fixa nån go mat att ta med till husvagnen//

Syns i Åsele PUSS/PUSS 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar