tisdag 8 juli 2014

Bada hela dagen lång...

Tjao!

Igår blev det en riktig BADDAG!! Vi var nere i Vika nästan hela dagen. Det är härligt när till och med vuxna kan bada utan att frysa ihjäl sen ;-) 21 grader i vattnet och 22 grader senare på kvällen när vi var dit och tog ett kvällsdopp!

Vika är verkligen ett pangställe! Nära och tillgängligt för alla. Volleybollplan, brygga, badleksaker. Möjlighet att göra upp eld i grillringen.....Ja, allt man behöver :-) Igår gjorde vi upp eld och fixade nygrillade hamburgare till lunch. Enkelt å bra. Och det märks på antalet badgäster att det är ett populärt place. Igår var det smockfullt med soldyrkare där :-)
Nova fick sig en glad överraskning!! Karin hade med sig en present. Ett par superfina skor ifrån Thailand. Nova blev helnöjd kan man säja :-)))))

Så ni vet: Jag ligger inte bara och glassar hela dagarna, fast man lätt kan tro det.....Igår började jag olja in trallgolvet utanför altanen. Två och en halv timmes slaveri....och ändå är det inte klart!!! Jävligt SURT att oljan inte räckte hela vägen. Å dessutom vet jag att det ska finnas en hink till med olja i huset. Fast vart????Helt omöjligt att hitta när man behöv det!!! Morrr.....
Syns väldigt väl vart oljan tog slut :-)

Nä, hörjje! Bäst att hoppa i duschen efter en jobbig  femkilometers springtur.

Over and out//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar