söndag 9 februari 2014

Larz-Kristerz på Olympia

Tjo och tjim,

Igår kära vänner, blev det till att nöta på high heelsen.....Styrdans när den är som bäst. Eller? Njaee....Jag kan inte skryta med att jag ä nån stordansare direkt, och man är då absolut inte en sån där dansare som drick vatten i pausen :-)))) Nä, fyllestyrning ska det va, då går det riktigt bra med movsen!
Linda Länsman hade kvällen till ära hittat den här gråa toppen längst in i garderoben...Helt OANVÄND, fast den är snart två år gammal.Och man ser ju varför den gömdes bort. Väldigt konstig skärning....halva bhn syns ;-)
Man blev rakt lite nervös för hur kvällen skulle bli...så här såg det ut på parkeringen då vi kom dit. Partyprissar??
Men, det dröjde inte länge förrän det var FULLSMOCKAT med folk! Jättekul, och jag fick vila ögonen på allt ifrån mattläggare och rörmockare till ambulansjukvårdare och snickare under kvällens gång:-))) Trevligt!
Larz-Kristerz drar loss på en Eddie Meduza låt = Succé!!

Kvällen gick i rasande fart och vips så var det dags att hoppa på bussen och åka över skogen hem till Skörpe igen. Som sagt en superrolig kväll med massor av kända och okända ansikten.....Och har ni tänkt på en sak: Anundsjöbor måste bara va det VACKRASTE som finns på denna jord!! Ja, och det gäll såklart "bå kära å kvinnern" :-)

Natti, natti allihopa..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar