söndag 12 januari 2014

Skidspår i Skorped!

Igår jobbades det för fullt med att fixa till ett provisoriskt skidspår borta på tjärna! Både fyrhjulingar och skotrar användes för att frakta om så mycket snö att det gick att dra upp ett skidspår. Resultatet av det hårda arbetet blev 550 meter prima längdskidspår!! Bra jobbat Linus, Lars, Kristoffer och Robert. Idag är det alltså fritt fram att kränga på sig skidorna och fara bort på tjärna och dra nå mil :-))))) Spåret dras till just nu i denna stund....så fram på dan är det nog finfint spår. Välkomna!!
 Vört grabbarna tyckte det va lite småroligt a....att få fara å slira runt tjärna??? Troligtvis.
Nova och jag gick dit och kollade läget, å fick provsitta Skorpeds nyaste skoter!! Schysst :-)
Kör så de ryk!!
Vi passade på att åka matta med! Jämarn, vad KUL att det äntligen har kommit lite snö. Men, vi hade svårt att hitta nån bra backe. Är ju så jäkla isigt och stora stenar och pinnar som sticker upp överallt. Livsfarligt då det går fort....Nu till idag har det kommit ännu mera snö, så nu går det nog hur bra som helst att åka.
Liggpaus i backen

Nu ska jag leta fram mina skidor och sen bär det iväg bort på tjärna, 

VI SYNS DÄR!! Fast det kan ju finnas dom som ä för bakfulla för att åka skidor förstås......Tror att det är en och annan Skorpedsbo som bare ligg å djupandas idag?????
Tjingeling,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar