söndag 26 januari 2014

Det går hårt åt spritförrådet!!!

Fast inte av det som går att dricka.....Nej, det är handspriten som går åt! Har nog tömt ett par flaskor i natt. Nova fick magsjukehelvetet igår på eftermiddagen, och gud förbenat! Hon är riktigt dödssjuk, som om hon vore förgiftad! Har spytt fem till tio gånger i timmen från kl 17 igår till 4 i morse. Närmare 60 spyor! Har aldrig varit med om liknande, och då är familjen ändå väl skolade i magsjukebranschen. Huvva, hon ser mer död än levande ut. Just nu spyr hon typ en gång i timmen, får inte behålla nånting. BALLA!!!
Det här blev en riktig skit helg! Slutade med att sex kusiner fick bli ledsna och besvikna.....Först Nelia, Mira och Oscar för att deras roliga husvagnsvistelse blev förstörd, och sen fick Axel, Nils, Nova och Oscar bli besvikna över att "sova över mys kvällen" förvandlades till ett spykaos! Nej, fy fan för magsjuka!!! Men, det går knappast att rå på denna dynga. Hoppas vi andra klarar oss i alla fall...

Här kommer Helena Gluds super recept om ni vill slippa magsjuka:

2 msk citronsaft
1 kryddmått bikarbonat
En knivsudd salt 

Blanda ihop godsakerna och snapsa i dig!! Lycka till :-) Sen kan ni ju alltid ta en drös med vitpepparkorn också...Det ska jag göra.NU!

På återseende om jag inte dör i magsjuka förstås,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar