lördag 25 januari 2014

Bjästabacken!

Åh! Vad roligt :-)

Att kusin Nelia ringde och frågade om Oscar ville komma och sova över och åka slalom med henne! Malin och Johan har husvagnen uppställd vid Bjästabacken. Självklart ville Oscar det, så igår eftermiddag bar det iväg till Bjästa. Och kusinerna hann ha mycket skoj, bl a basta och rulla sig i snön. Låter ju jättemysigt ;-))))

Åh! Vad tråkigt :-(

Att det utbröt magsjuka i vagnen i natt.....Typiskt!! Men, den där magsjukedjävulen går inte att rå på!! Så vid sexsnåret i morse hämtades ett stycke pojke hem igen.

Hoppas att vi kan styra upp ett nytt besök nån gång framöver Malin??

Annars då:

Jo, Linda har liiite träningsvärk efter gårdagens cirkelfys! Jag har ju inte varit med på några gånger på grund av både jobb och ryggont...Men, nu är jag väl på banan igen. Igår dök det upp några nya deltagare igen också. Den här CIRKELFYSEN måste vara väldigt kul. För det är fullproppat med deltagare i gympasalen varje gång :-)  Kom och prova ni med!! Varje fredag kl 17.00.

Idag laddar vi upp för att Axel och Nils ska komma och sova över. Det blir skojsigt de! Då får grabbarna provsova nya bäddsoffan i lekrummet :-)))

Nä, vad tusan!! Ska man ta och baka lite?? Finns ju inget gott i hela huset...

Tjingeling!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar