tisdag 30 april 2013

Äntligen!!

Tjo ho!

Äntligen.....Sista April är lika med GRILLPREMIÄR! Jämarns vad gott det ska bli. Filén fick åka ner i marinaden redan igår kväll, åsså blir det potatissallad till såklart....och bearné. Välkommen våren och sommaren :-)))

Majbrasan här i Skorphar vuxit till sig dom senaste dagarna har jag sett. Hoppas bara att det slutar regna tills ikväll. Brasan här på byn tänds vid halv nio ungefär :-)

Tjingeling,

måndag 29 april 2013

Måndagsnöje :-)

Vad har man en regnig Måndag till?? Jo, den dagen passar utmärkt till att måla om en massa rat...Det går ju inte att stapla ved när det regnar? så har jag riktigt tur tar jag inte på ett endaste vedträd idag heller :-)
Jag har hittat en gammal stringhylla uppe i en skrubb. Den ska få bli vit....och förhoppningsvis passar den utmärkt ute på altanen sen!
När jag liks är igång tar jag och sprayar lite småprylar också....Jag tror att vitt kommer att samla mindre damm än svart.
 
Tack å hej!
 
 

söndag 28 april 2013

Ballaste Lördan ever...

Tjao!

Håhå jaja! Vilken "Värsting Lördag" jag hade igår..... Först hemtjänsta hela dagen, och sen fördrevs kvällen med att leverera majblommor till Byvattnet! Å efter det satt man och uggla framför tvn några timmar....och sist men inte minst hoppa jag ner i sängen!

Fast jag tog inte på ett vedträd på hela dagen, och det kan i och för sig vara POSITIVT!! Men, ändå inte...Veden blir ju aldrig klar!! Jag erbjöd förresten gamlingarna i hemtjänsten att dom skulle få komma å hjälpa till, och det var FLERA STYCKEN som tyckte det lät riktigt skoj!! Om jag hade frågat mina vänner hade jag måsta locka dom med starköl för att få nån respons :) :) :) :)

Ja,ja, slutsvamlat för denna stund

Synes...

(Wihooo! Vilket spännande liv man lever :-)

lördag 27 april 2013

Träningsvärk någon??

Hugaligen! Det känns  att man var med på "cirkelträningen" igår....Idag får man gå som en kratta! Ont lite var stans :-) Men, det betyder väl att "the beach body 2013" snart är här??

Vi var 11 tappra deltagare som plågade oss igenom ett stenhårt? träningspass, och det var riktigt skoj faktiskt! Alla kan vara med för man gör ju övningarna i sin egen takt...
OM jag får gissa, kommer de manliga deltagarna snart att se ut så här...
Och vi kvinnor ser väl ut ungefär så här efter några månader?
Fast när jag tänker efter nöjer jag mej hellre med den här kroppen....Det borde väl ta mycket kortare tid också? Så kanske på två, tre veckor???
 
Tjingeling!

fredag 26 april 2013

Konsten att göra nått riktigt SKOJ!!

Herrejösses!!

Idag blir det till att hålla på med veden hela långa dagen. Jag riktigt längtar? Eller....tur att Nova sover fortfarande, då kan jag stanna inne med gott samvete tills hon vaknat! Sov lääääänge nu för bövelen!
Här skulle Nova iväg på kalas hos Amanda förra helgen. Hon hade längtat hela veckan.

Förutom vedstapling hotas det med ett hårt träningspass på eftermiddan. Cirkelträning kallas det visst? På namnet låter det ju inte så uttröttande direkt. Men, jag har hört ryktas om att det är ett träningspass from HELL!!

Ja, jag provar väl på ett sånt däringa cirkelpass idag. Då slipper jag ju veden den timmen i alla fall! Men, värst är att jag redan är helt slut på efter springning både igår och förrgår. Det kanske går att löka sig igenom dagens program....

Hörs!

torsdag 25 april 2013

Ut å resa???

Oj, oj, oj!! Nu ska det ut och resas minsann.....Ja, inte jag själv då, utan min gamla kära resväska! Den ska dra iväg till Amerikat!!! Hoppas den får trevligt. Det var ju dessutom så länge sedan väskan fick vara med på nån tripp. Typ 12 år sedan...
Ha det BÄST i Orlando nu då!! Pyntad med "genetejp" och Fjällbrynt messmör kan det ju aldrig gå fel?
 
Men, mest av allt önskar jag familjen som lånade väskan en superduper semester med mycket sol, bad och äventyr!! ( Inge avundsjuk alls.....jag önskar bara att jag vore en gammal grön resväska :-) 
Hejsvejs, från ett iskallt, blåsigt Skörpe!
 
 
 

onsdag 24 april 2013

Ny bebis!!!

Yippie!!

En ny liten bebis har sett dagens ljus. GRATTIS Krister och Prem till ert lilla underverk. En liten tjej blev det visst. Tyvärr vet jag inte vad Skorpeds färskaste bebis ska heta. Måste intervjua Krister om den saken :-)

Å nu får jag dra iväg till stan nån dag och köpa lite bebispresenter. Det är ju bland de roligaste som finns! Gå runt och titta på "små-bebis-gulligull-grejer" Värst är väl att man blir så sugen på att tillverka en egen liten plutt ;-)

Nu måste jag ta en paus från DATORN....Har hållit på i snart tre timmar för att få till ett sketet litet brev. Halva ledigdagen går åt till å författa.....Nej, nu får det bli en springtur istället!

Syns och hörs,

tisdag 23 april 2013

Nu blir de...

Starta eget???? = Jajamensan!

Nu jäklar drar jag iväg på "starta eget kurs"! Å jag har såklart hjärnan full av sprudlande, inkomstbringande idéer...Mohahahahaaaa! Allt är dessvärre topphemligt, så ni får inte veta något av mina superduper planer än.


Bye, bye från en blivande Miljonärska!

måndag 22 april 2013

Kalasa..

Vi var snabbare än 40-åringen! Redan i Lördags åkte vi iväg till Lännäs och uppvaktade Lars J på födelsedagen....Alltså ett par dagar för tidigt, fast det gjorde väl inget? Vi hoppas i alla fall att Lars ställer till med en hejdundrade fest för sina vänner inom snar framtid!! :-) Vi kommer gärna!
 Herr Jacobsson fick ett bamsestort paket!
GRATTIS !!
 
Men, herregud vad trött jag är hela tiden...det enda man längtar till är när man ska få gå och lägga sig! Å det beror då inte på att "grejjern" jag beställde ha kommit.....Nepp!! Rena rama trötthetsträsket har man hamnat i. INTE bra!
 
Så nu säjer jag: God natt
 

 

GRATTIS!!

Tjo ho! Idag fyller coolaste LARS JACOBSSON 40 ÅR!!!

Grattis, ha en bra dag och kom ihåg: Ät
massor med tårta!!
Hittar ingen bild på Lars just nu...

söndag 21 april 2013

Söndagsnöje...

Hej å hå! Finns det nått roligare än att hålla på med ved på en Söndag??? Hmmmmm, nog tyck jag det va bra mycket skojigare om fredagskvällen :-)
PARTYT hann knappt börja innan blodvite uppstod. Någon blev så ivrig att prova massageoljorna att glaset med den goda drinken slogs omkull...
Koncentration!!

Det fanns inge sura miner under kvällen. Nej, man fick skratta oavbrutet i flera timmar! Men, vad håll dom här två på med?
Försäljerskan!! Vill ni anordna ett roligt vuxen party så ring Sandra Söderberg på stört! Å vet ni.....Jag tror att karlar kan va med a....Såg flera special-prylar anpassade för det manliga könet med ;-)
 
Nu ska jag äta kladdkaka!
 
Tack å huj, 

lördag 20 april 2013

Kuckeliku!!

Mohahahahaaa!!!

Vad sköj vi hade hos syrran igår kväll! Hon hade bjudit in till "Erotikparty"....Jämarns mycke intressantare än ett Tupperwareparty :-)

Vi var åtta nyfikna brudar som samlats och fick grundlig demonstration i alla möjliga och omöjliga godsaker, det finns ju rakt hur mycket mumsigt som helst....Å tusan vad dyrt det vort!! Man ville ju köpa allting. Erotikparty och systembolaget har en likhet! Det spelar ingen roll vad det kostar....man ba köp ändå!! ;-)
Nattlinne från www.husmusen.se
Tro om det var nån som köpte en sån här piska??? Ja, inte var det då jag i alla fall. Och förresten har vi som var där tystnadsplikt så ni får aldrig reda på vad vi köpte för kul saker.....ha, ha, ha!

Nä, bäst att sluta drömma å hä ut sig och stapla ved...

Skepp å hoj!

fredag 19 april 2013

Förbereda!!

Hej å hå!

Vad är det för avancerad drink jag ska bjuda mina vänner på ikväll. Man kan tro att det är värsta hitech-drinken, eftersom förberedelserna började redan igår....Men, vad gör man inte när det ingår frysta bär i drinken!

Jag kan ju gärna inte bjussa på en Hepatit A drink! Så det blev till att koka alla bär igår kväll. Jag har följt Smitskyddsinstitutets råd till punkt och pricka! Rekommendationen är att koka frysta bär i minut för att döda viruset. Å det har jag gjort....med råge! Dessutom ingår det en hel del ROM i drinken med, jag tror det hjälper mot eventuella smittor :-)

VÄLKOMMEN ikväll brudar kl 18.30! Då jämarn ska vi dricka drink! Fri från alla smittor...

Jahapp! Idag blir det jobb för min del, efter att ha vabbat mest hela veckan. Oscar känner sig piggare i alla fall, säjer att han inte har ont i magen längre. Det känns skönt! Igår på eftermiddan började han va uppe lite mera också, så nu är det hopp om liv :-)

Tjoflöjt!


torsdag 18 april 2013

Hemma BÄST!

Äntligen! Igår kväll fick vi åka hem ifrån sjukhuset! Nog äre härligt att va i sitt eget hem. Å vi låg ju där bara en natt. Tänk dom stackars barn/ungdomar som är inlagda på barnavdelningen i veckor, kanske till å med månader.....Hugaligen! Fast man är verkligen i goda händer där. Vilken trevlig, suverän personal :-))))

Efter att ha fått två olika sorters penicillinkurer natten mot onsdag, så var Oscars magvärk bättre när Kirurgen kom på besök på morgonen. Så det beslutades att droppet skulle tas bort och han skulle äta lite och vara uppe å röra sig under förmiddagen, sen skulle ytterligare en läkare titta på honom senare på dagen. Man misstänker blindtarmen, men vet inte säkert! Och när han mådde så pass bra på Onsdagen gjordes ingen operation. Efter att Kirurg nummer två undersökt Oscar beslutades det att vi fick åka hem om han mådde bra fram på kvällen. Så igår kväll brännde vi hem mot Skorped igen och nu blir till och avvakta och se vad som händer. Blindtarmen kunde visst läka ut av sig själv, om inte inflammationen var så stor!
Här väntar vi på att doktorerna ska komma på ronden....
Å här är tacken för att man tänker på sina barn i första hand och inte betalat parkeringsavgift! Det måste vara ett bra sätt att håva in pengar på... genom att gå omkring på Akutparkeringen mellan 07.30-10.00 på förmiddagen. Åker man in på Akuten på kvällen är det ju avgiftsfritt till 07.30 på morgonen. Och vem har parkeringsavgiften i huvve direkt på morgonen, när man har sjuka barn i farten, väntar på Ronden eller kanske själv ligger på operationsbordet :-)) 
Oscar trugar i sig lite middagsmat. Det var ju lovat att han skulle få åka hem om han kunde äta middag och sen efter tag mådde bra....
 
Nu måste jag mysa med min sjuka pöjk!
 
Syns å hörs,
 

tisdag 16 april 2013

KALAS!

OJ! Vilket kalasande det blev på Skorpedsvägen igår! En hel drös med fina barn kom åkandes med bussen efter skolan. 14 stycken busungar samlade på samma plats....Tur att jag hade "Mormor" som hjälpreda. Hon kokade korv på brinnande livet :-)

Sju liter dricka senare blev det dags för Marängsviss och negerbollar! Ett måste på ett barnkalas. Tiden gick snabbt och efter att vi kämpat på med olika lekar som jag förövrigt förlorade var det hemgång för alla gäster. TACK alla för att ni kom!

Sen fördrevs kvällen med att sälja majblommor :-) Så ä beredd bort på Torpet Annica, för snart dyker blomförsäljar´n upp!

Tjoflöjt,

måndag 15 april 2013

5000kr=TACKAR!!

Så där ja!
Då var det klart med försäkringsbolaget angående min muskelskada. Nu får jag tebaks lite av Kommunals fackavgift som jag betalat i typ tusentals år...

Summan av det hela blev sammanlagt 5 000 kr in på kontot! Man få tacke :-) Tack, tack Folksam! Men, det är inget att va avundsjuk på....Sjukskriven och obrukbar i tre veckor! Å vaden är ju inte bra än heller ( har läst att det kan ta upp till ett år att bli återställd, och det är ofta som muskelskadan "bryts upp" igen...) Huvva! Nu sista veckan har jag i alla fall kunnat börjat småspringa lite och det går skapligt, fast det känns ju bak i vaden efteråt såklart...

Nä, fy fågeln!! Den här dyngan vill jag INTE vara med om nå mer :-)
 
 

 

Nu ska jag hålla utkik efter min mor! Har hört ryktas om att hon är på ingående...

Hejsvejs!

söndag 14 april 2013

Svårt val...

Men, helsprättn vad svårt det är att välja vilken soffa man ska köpa!! Nu börjar det vara HÖG tid att ordna nått nytt! Torde väl vara flera veckors leveranstid också, om jag känner möbelbutikerna rätt. Den gamla soffan faller ju rakt sönder vilken minut som helst....

Å det är inte bara soffan som är på slutspurten bland möblerna i detta hus. Köksmöblerna har också sett sina bästa dagar. Snart är fulfuruns tid förbi...för evigt!! Vilken jäkla tur! Det bästa jag vet är när diverse människor sitter och gungar å ruckar på stolarna. Bra, tänker jag! En dag närmare förfallet, gå sönder mer för tusan!!

Det var dom här två grabbarna som myntade uttrycket "fulfuru". Simon och Tomas har helt rätt!

Nä, nu surfar jag in på www.miomobler.se

Tjingeling,

lördag 13 april 2013

Morning!

Goood Mooorning! Ny dag, nya tag...Vad händer idag då?

Jo, i den här familjen roar vi oss med att fixa lite godispåsar till på Måndag! Det är visst en pojke i familjen som beställt på ett kalas! Trevligt :-) Hoppas att det blir påsar över till dom vuxna med... 
Nu mot kaffepannan, så man vaknar till liv denna lördagsmorgon!

fredag 12 april 2013

De va länge sen...

Hej å hå! Nu har jag gjort nått som inte provats på väldigt läääänge....har inte spelat innebandy på tusentals år....Men, igår kväll var det dags! Å det är ju riktigt skoj! En hård och jämn match som slutade med att mitt lag förlorade med 9-10. Surt!! Vi som kämpade SÅ hårt?? Nästa gång vinner vi!!

Det bästa med innebandyn var att få prova vadmuskeln, å den verkar hålla ihop. Men, det känns idag. For ut och sprang 2km i lagom fart nu på morgonen för att "skrämma igång musklerna igen"...

Nått annat som jag skulle ha gjort för länge sen är att måla klart elementet i hallen. Det drog jag till och fixade här om dagen. Skönt, då är det klart! Men, att det skulle behöva ta typ flera år att få till är ju märkligt :-) :-)
Så där ja! Nu ska det bara torka till...
 
 
See you! 


torsdag 11 april 2013

Störst = Bäst!

Ja ha! Då vare bevisat....Ett stort "aggregat" är attraktivt för kvinnor :-)

Detta har enligt notis i ÖA forskare länge diskuterat. Den nya studien visar att en stor penis höjer en mans attraktionskraft hos många kvinnor! BRA, då vet vi det.

Det kvinnor tycker är mest attraktivt är en lång man med breda axlar, smala höfter och en ganska STOR penis! Vilka är det som forskar i sånt här tro? Å hur ska man bära sig åt för att få en sån titel.....Penisstorleksforskare....Kan detta bli min nya affärsidé??

Å finns det nån studie vad männen tycker mest om hos kvinnor?? Väntar med spänning på att ett sånt forskarresultat ska dyka upp i ÖA...

Skepp å hoj!

onsdag 10 april 2013

Lättsamt,

OJ! Vad lättsamt det blev med middan ikväll. Mamsen bjöd på mat efter att jag och barnen varit på Bredbyn och gjort några ärenden. Här om veckan irrade jag iväg till stan å besökte två sportaffärer för att köpa innegympaskor till Oscar, men gick bet både på Intersport och Teamsportia (teamsportia har förresten lämnat in sina konkurshandlingar idag, så nu är det väl snart sluthandlat där...OM inte jag rycker in konkursboet och startar en egen affär förstås :-)

Ja, ja skit samma! Det jag egentligen skulle berätta var att på Lundbergs Skor, Bredbyn där fanns det minsann ett par gympaskor. Enkelt å bra!! Sen snärtade jag in på Granngården också, och köpte en ny motorsågskedja, så nu jäklar ska jag kapa ven på brinnande livet! Sen fick jag träffa en fd Skorpedsbo också, som börjat jobba på Granngården. Trevligt! Å det var inte bara Granngårdskillen jag mötte på andra sidan, nej, en hel drös med Skorpedsbor hade visst irrat iväg till Bredbyn idag. Inte mindre än fem stycken till fick jag syn på under tiden jag var där :-)

Nä, nu jäklar äre bäst att en febrig, uttröttad Länsman hoppar till sängen. Herregud, sova är det bästa nöjet man håll på med nu för tiden....Ha, ha, ha, hå hå ja ja!

Sweet Dreams alla sötnosar,

Nog äre väl!!

Åhhhh!! Vilket jävla klantarsle man är...

Den fina bilden som jag tänkte visa upp på de nya möblerna i hallen slutade så här:
Så nu är jag liks förbannat utan spegel!! Grrrr...och sju års olycka känns väl lite sådär att få på köpet :-)
 
Enda nöjet jag kan se i förödelsen är att jag måste bränna iväg på IKEA igen inom en snar framtid. Det var förresten inte bara spegeln som gick sönder. Både en kruka och en lampa fick stryka med...
 
Ja, GOD MORGON på er med!

tisdag 9 april 2013

BAJSKORV..

Bajs också! Jag vill ju mycket hellre få tillbaka på skatten än betala......Morr, va törigt! Fast det är väl inte sån hemsk´n räkning att man hamnar under isen direkt. Men, ett par helsnygga märkesjeans hade jag kunnat ryckt in för pengarna istället :-)

Ja happ! Mina schyssta IKEA prylar ligger fortfarande kvar så prydligt i sina påsar.....I morgon är jag ledig, då måste jag göra ett ryck och försöka orda upp alla fynd! Tro när man ska få prova dom nya martiniglasen??

Fast byrån till hallen är i alla fall monterad och på plats. Snabbt å lustigt hade jag? snickrat ihop den....Å snyggt som tusan blev det. Visar väl upp en bild senare. Ska bara spika upp den nya spegeln först..

Tooodeloooo...

God morgon!

Hello! Upp å hoppa nu till en ny härlig innehållsrik dag...

-16.2 grader ute nu må morgon. Huvva! Kan det inte bli vår snart?

I brist på intressanta saker att förtälja slänger jag in söt-Lisa på bild istället :-)
Lisa, har du fått salladen som du beställde till Pizzan nå än?? Knappast, det blev en låååång väntan på den i Lördags. Ja, pizzan hanns ju ätas upp många gånger om utan att  det dök upp nån gröning.....Men, med tanke på hur bra dom var på blanda drinkar så förlåter vi dom!!


KAFFE..

måndag 8 april 2013

Rolet.?

Åh, vad känns rakt för sköj med ett poolpass såhär på måndagen.....Sen att det dessutom är förlängt så man hämtar barnen först kvart i sex är ju kanon!! De här poolpassen är en för märklig rörelse. Inom vilken annan bransch skulle fast anställda ha så svävande villkor att man måste infinna sig var som helst i kommunen utan reseersättning??? Skärpning!!

Nä, bäst att inte reta upp sig för mycket så här på morgonkvisten..

Puss/puss

söndag 7 april 2013

JÖSSES!!

Skit!! Vilken crazy utflykt det blev till IKEA igår. Vi hade en supertrevlig dag och kväll med miljoners skrattanfall....Jag dör av skratt fortfarande bara jag tänker på Restaurangen som vi besökte i Härnösand på hemvägen. Tror den hette Matverkstaden. Att besöka det stället var ungefär som att gå på teater, där personalen var själva skådespelarna....

Och det är då första och troligtvis enda gången jag har fått köpa en drink för halva priset för att dom inte kunde blanda till den rätt! Fast billigt blev det ju då. Att jag inte köpte fler?? Stark som tusan var den med...
En vanlig hederlig Cosmopolitan beställde jag....Det blev ett svårt uppdrag för blondinerna i baren. Efter att först ha luktat på ett juicepaket och ratat det, blandade de ihop nån sörja som dom sedan gick iväg och provbjöd en annan kund på, för att testa om den gick att dricka....hoppas VERKLIGEN att dom åtminstånde orkade hälla över min drink i ett nytt glas innan jag fick den....Gott att zippa på samma drink som nån gubbstrutt mumsat på först :-) Ha, ha, ha!! Har aldrig varit med om liknande.
 
I alla fall kom brudarna med provsmaket till oss, och utlovade halva priset på drinken eftersom dom inte fick till den rätt.....Tackarrrr! Vi sa ja! Så jag drog i mig drinken och fick eventuella sjukdomar från provsmakningskillen på köpet....
 
Behöver jag nämna att dom inte hade en susning om vad en White lady eller en daiquiri var för nått....En annan kund som skulle köpa sig en mumsig Kaffe-Karlsson fick frågan om han ville ha mjölk och socker i kaffet :-)
 
Gårdagens skörd från Ikea såg ut så här:
Hellsprättn va vi köpte mycket....Tur att Robin hade fixat värsta packarbilen!! Rymdes hur mycket som helst. Å bästa med hela resan var jag "glömde" att köpa både tvmöbeln och vitrinen till altanen. Jag måste alltså snart på Ikea igen. Nån som vill hänga på?
Att dom säljer vin på Ikea. Det har jag aldrig uppsnappat förut. Det var jättegott med en cheesecake och ett vinglas efter flera timmars shoppande.
 
Nu mot tvättmaskinen,
 
Hejsvejs!

lördag 6 april 2013

Mot IKEA :-)

Jämarn!! Vad rolet vi ska ha idag. Fyra brudar (Kärringar?) och en kille som kör bilen mot IKEA! Ho, ho, ho! Vänta inte hem oss i första taget. Vi ska rota och kika på precis ALLT....Dessutom har Jag ett helt A4 fulltecknat med grejsmojs som ska inhandla. Kan bli dyrt idag. Det känner jag på mig :-)

Sug å svälj, trevlig helg!!

fredag 5 april 2013

Dyrt!

Hur i helsicke tänkte jag när man dagen innan Ikea resan åker in till stan och rycker in Pojkens utlovade Cykel? Nu är jag väl utfattig tills imorgon???
Helnöjd kille som provar sin nya present!

Lite skillnad på storleken mot förra cykeln. Den var verkligen "hadd" på övertid...


 
Har ni varit å helgshandlat nå än? Det ska i alla fall jag fara och göra.NU. Mot Konsum Skorped!!
 


torsdag 4 april 2013

Full fart mot helg!!

Tjolahopp!!

Den här veckan blev det inte mycket jobb för min del....Idag blir det en specialare med vård av barn fram till kl 16, sen har jag med hjälp av snäll barnvakt möjlighet att jobba till 22. Och sen går jag på LEDIG HELG!! Fre, lör, sön! Jämarns vad trevligt det ska bli :-)

På Lördag är det planerat en tripp till IKEA, så nu har jag fullt sjå med att kolla upp vad som ska inhandlas. Jag behöver i princip hur mycket som helst.....Vi kommer aldrig att få plats med allting i bilen. För det är ett par kvinnor till som ska med a! Längtar :-) :-) :-) :-)

Jag surfar iväg till www.ikea.se nu på stört!!

See you,

onsdag 3 april 2013

Efterlysning!!

Ja happ! Idag är fjärde dagen som Nova har över 39 graders feber. Huvvaligen! Igår kväll var hon alldeles utom sig. Höll rakt på att brinna upp på fötter och händer.

Själv har jag roat mig med att försöka få nån ordning på garderoben i hallen. Utmärkt jobb medans Nova ligger och slöar på soffan. Garderoben är pinfull med kläder, skor och annat rat...Å ändå är man klädlös...Konstigt?? Jag fick då bli helnöjd när jag hittade två fina vårjackor till barnen. Dom köpte jag ifjol, fast det hade jag helt glömt bort! Bra, då är vi rustade på den fronten :-)

En liten efterlysning:

Vem är ägare till dessa två ryggsäckar?? Hittade dom nu när jag var i städartagen.....Bara att dyka in och hämta om ni tycks rå om nån...

Nä, bäst att bjuda Nova på en till Piggelin!

Hejsvejs,

tisdag 2 april 2013

Förbenat!

Åh, typiskt! Novas feber verkar inte vilja ge sig. Ikväll var tempen 39.5 igen. Usch, vad jobbigt! Jäntstackarn ser alldeles matt ut...det blir till å vabba i morgon med :-( kvällen har för hennes del bestått av att sova på soffan.
Det bästa med att vara ett sjukt barn är att man får äta obegränsat med glass! Jag fick lov att bränna iväg bort på Konsum och rycka in ett storpack med PIGGELIN! De ä grejern mot smittfebran de!

Nu slutet på "112 på liv och död"

Sov sött,

GRATTIS!!

Idag fyller Katrin år, GRATTIS!! Men, det var 40-fest redan i Lördags....
Här har vi levererat vårt bamsestora paket. En flådig gasolgrill...Nu jämarn kan Katrin grilla så det står ut genom öronen. Får man komma över på provsmakning???
 Två storfikare!
 En god drickbar present...
Och här, en väldigt passande gåva. Dollars lär ju behövas, för Katrin-familjen bränner snart iväg till Orlando!!! Avundsjuk nån?
???
 
Jahapp, annars då?
 
Jo, det blev såklart en vab-dag idag. Nova har jättehög feber och verkar med död än levande. Igår kväll var febran 39.6 än fast hon tagit Alvedon. I morse hade i alla fall tempen gått ner till "ynka" 39.3. Tur de då. Natten har varit väldigt orolig, hon har yrat å svamlat mest hela tiden. Det dröjer nog inte länge förrän hon somnar på soffan...
 
Så idag blir det till å mysa med sjuklingen hela dagen. Tur det är nära till kaffepannan :-)
 
Over and out!

måndag 1 april 2013

Trevligt och Otrevligt!

Hello out there! Vad perfekt att min mor ringde och bjöd på mat igår.....Så efter att ha slavat på hemtjänsten hela dagen var det bara att åka iväg till dukat bord, bestående av värsta godaste påskbuffén....

Å vips så var ALLA FEM syskon samlade på samma plats igen under denna helg. Hör inte till vanligheterna nu för tiden. Skojsigt!! Kvällen förflöt med diverse surr om allt möjligt och omöjligt :-) Men, när det gällde affärsidéerna angående nå schyssta Appar infann sig inte de rätta takterna. Måste nog bjuda in Puffen till den diskussionen??

Det otrevliga med kvällen var att för Novas del slutade det med 40graders feber! Usch å fy...Nu blir det väl till å vabba till veckan :-(

Ja ha gott folk! Idag sista dagen på denna påskhelg är jag ledig = Härligt!! Idag blir det till att försöka SLAPPA så mycket som möjligt.

Puss/puss,