lördag 21 december 2013

Hemma bäst!

Hujedamej!!

Inte är det nåt att stå efter att ligga på sjukhus....Jag och Oscar fick tillbringa natten mot fredag på barnavdelningen. Fick ju åka in pga misstänkt blindtarm på torsdagkväll, men alla prover som togs på natten och även nästa morgon var bra så vi fick åka hem igen igår förmiddag. Och som ett brev på posten kom magsmärtorna tebaks så fort vi klev in genom dörrn hemma.....Magont hela kvällen och hela natten. Känns idag att man inte sovit på tre dygn...Behövs MYCKET KAFFE idag :-)

Men, just i denna minut verkar det som om magvärken pyst iväg. En piggelin och en tredjedels macka har pojken fått i sig och nu jämrar han sig inte. HOPPAS DET HAR VÄNT!!!

Kan även meddela att vi inte var ensamma på akuten då vi åkte dit....Allt ifrån benbrott, förkylda bebisar, strypningar?? och puckar på hakor fanns representerade. Intressant jobb dom har där på AKUTEN. Såg föresten att dom sökte undersköterskor till nya akuten här om dagen. Vilket drömjobb!! Synd att man inte har nån erfarenhet, annars har jag sökt på stört :-)))

Nu jäklar ska här göras ischoklad...sats nummer tre för att va exakt! Det går åt mycket då det kryllar av gottgrisar i familjen :-)

Syns och hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar