onsdag 13 november 2013

Tequila...är det gott lr gott?

Tittut!

I brist på andra intressanta ämnen så fortsätter jag väl med fler bilder ifrån Hallstaberget istället...Å föresten går då datorn så jävla trögt att det är omöjligt att skriva någon längre memoar :-)
Här har vi fått in förrätten, en laxtoast som var jättegod! Varmrätten bestod av pepparstekt kycklingfilé med stekt potatis och till det en smarrig kall sås! Riktigt bra faktiskt....tyvärr har jag glömt vad såsen hette..
 40 åring och särbo smilar upp sig inför fotograf Monica, 
Jaha! Då var det rökpaus igen. Hittade den här killen utanför hotellet....En prima GRÄVMASKININST!! Hade visst jobbat en hel del åt olika företag i Bredbyn?. Å när allt kom omkring var morsan och denna herre väldigt bekant. Tror dom hade gått i skola i lag. I Gulsele måste väl det ha varit då?
Tequilan är på G! Mamsen och Monica verkar helnöjda!!! Mitt presentkort a 500 kr byttes snabbt ut mot 13 stycken mumsiga snapsar....
Och ALLA ser ju så himlarns nöjda ut när det vankas tequila?? Gott som räcker kort...


Tjingeling!!!

2 kommentarer:

  1. Har inte sett honom förr det var Ingrid Berg Pedros och Alexandras mamma han kände. Men vi hade flera gemensamma bekanta så vi hade ett riktigt roligt samtal han hette nåt dubbelnamn och Fängström i efternamn och kom från Tara? Tyck ja han sa.

    SvaraRadera
  2. Jaha :-)))) Var det så.....Tyckte han sa att han gått klassen över dig. Men det var väl när han trodde att du va Ingrid Berg....herreje vilket svammel :-)))))

    SvaraRadera