onsdag 29 maj 2013

SKRATTAPPEN :-)

He, he, he....

För alla ni som har lite barnslighet kvar i kroppen! Ladda hem "skrattappen" till mobilen och börja fåna er...Syrran hade av någon konstig anledning skrattappen i sin telefon under Lördagens grillkväll. Tror att det var en brorsa som ombesörjt hemtagandet av den fåniga appen??

Den är så djävulskt värdelös egentligen....Men, man kan inte sluta skratta. Här provar jag den på hos Morsan på morsdag, och den var ju lika rolig då som på Lördan, (fast det hade slunkit ner några vinglas vid Lördagens test)
Nova passar utmärkt med en skäggig mun. Appen är nog till för SURA människor. Ser du en sur citron, så stoppar du helt enkelt mobilen framför truten på surisen. KLART!! Bara att börja asgarva!! Det finns massor av olika munnar att välja bland, men, skäggisarna är roligast...
 
Vem tusan är det som kommer på alla olika appar?? Jag ska genast börja spåna på en egen App. Sen kan jag kanske ge förslaget vidare till Emil. För konstruera den själv är väl rakt stört omöjligt?
 
Ja, det var allt ifrån BARNSLIGHETS KOMMITÉN!!
 
Sätt igång och va lite fjantiga ni med. Ladda hem appen på stört! Behöver jag nämna att den tar sketamycket plats i telefen, och att den egentligen inte har nån som helst funktion....
 
Men, vad gör väl det?

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA,,, fruktansvärt fånigt !! (men kul) Äntligen kom "skrattappsbilden"

    SvaraRadera
  2. Håhå jaja!! Vad vi kan roa oss med lite...

    SvaraRadera