torsdag 18 april 2013

Hemma BÄST!

Äntligen! Igår kväll fick vi åka hem ifrån sjukhuset! Nog äre härligt att va i sitt eget hem. Å vi låg ju där bara en natt. Tänk dom stackars barn/ungdomar som är inlagda på barnavdelningen i veckor, kanske till å med månader.....Hugaligen! Fast man är verkligen i goda händer där. Vilken trevlig, suverän personal :-))))

Efter att ha fått två olika sorters penicillinkurer natten mot onsdag, så var Oscars magvärk bättre när Kirurgen kom på besök på morgonen. Så det beslutades att droppet skulle tas bort och han skulle äta lite och vara uppe å röra sig under förmiddagen, sen skulle ytterligare en läkare titta på honom senare på dagen. Man misstänker blindtarmen, men vet inte säkert! Och när han mådde så pass bra på Onsdagen gjordes ingen operation. Efter att Kirurg nummer två undersökt Oscar beslutades det att vi fick åka hem om han mådde bra fram på kvällen. Så igår kväll brännde vi hem mot Skorped igen och nu blir till och avvakta och se vad som händer. Blindtarmen kunde visst läka ut av sig själv, om inte inflammationen var så stor!
Här väntar vi på att doktorerna ska komma på ronden....
Å här är tacken för att man tänker på sina barn i första hand och inte betalat parkeringsavgift! Det måste vara ett bra sätt att håva in pengar på... genom att gå omkring på Akutparkeringen mellan 07.30-10.00 på förmiddagen. Åker man in på Akuten på kvällen är det ju avgiftsfritt till 07.30 på morgonen. Och vem har parkeringsavgiften i huvve direkt på morgonen, när man har sjuka barn i farten, väntar på Ronden eller kanske själv ligger på operationsbordet :-)) 
Oscar trugar i sig lite middagsmat. Det var ju lovat att han skulle få åka hem om han kunde äta middag och sen efter tag mådde bra....
 
Nu måste jag mysa med min sjuka pöjk!
 
Syns å hörs,
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar