söndag 3 mars 2013

Nöden har ingen lag...

Vilket hemskt skidåkarväder det var igår i Husum! Blåste storm och snöade samtidigt. Åkarna gjorde det riktigt bra som lyckades ta sig igenom tävlingen.
Vilken jäkla tur att vi hittade några solglasögon i bilen. Det var ett måste att skydda ögonen när man skulle åka. Här är Nova på väg mot starten.
Oscar väntar på sin tur att ge sig iväg. Mamman i familjen fick till och med offra ett klädesplagg för att tillverka muffar som Skorpedsåkarna kunde ha runt halsen. Nöden har ingen lag! Så nu står jag med en svart kofta utan armar :-) Jag måste alltså åka till stan och köpa nytt! Trevligt!

Ja happ, vad händer annars i mitt liv?

Jo igår kväll var Axel och Nils med föräldrar på besök. Trevligt att sitta och surra en stund. Och på fredagskvällen kom Krister, Prem och Karin å hälsade på. Åsså Annica förstås, hon skulle få ny hårfärg på huvve igen....Så innan kvällen var slut hade syrran en helt ny color på hårstråna!

Efter att vi delat på den här flaskan med Captain Morgans Long Island Iced Tea, var vi ALLA överens om att Annica skulle helblondera skallen. Å så fick det bli....Snyggt som tusan blev resultatet  :-)
Fy för gårdags väder!! Idag ser det ut att bli en kanondag....Tur för nu drar vi iväg mot Ullånger och Suifskidan!

Hejsvejs,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar