måndag 12 november 2012

Teliabesök nr 3..

Yes! Idag dök det upp ett gäng teliakillar igen. Dom utökar antalet för varje gång. Nu var det inte mindre än tre karlar i farten, åkandes i två bussar.....Sammanlagt har det alltså hälsat på sex stycken på några veckor för att laga telekabeln. Å inte gick det bättre för att dom utökat antalet jobbare. Nej, kabeln verkar va omöjlig att fixa:

"Oj, va högt det var....å taket är ju ivägen, sa dom. Vi visste inte hur det såg ut. Vi trodde att det var en kabel dragen i jorden som va trasig.....Och upp på taket törs vi inte gå för det kan ju gå sönder. (Själv är jag mest rädd för att dom ska ramla ner om dom försök å klättra upp?)"

I alla fulla fall måste det va en jäkligt dålig kommunikation på det där företaget. Det är beställt på att det behövs en skylift för att laga, å det ha dom vetat av sen förra vintern....Å ändå är det ingen som vet nåt. Fast inte gör det mig nå, besök av trevliga killar är ju inte det sämsta??

Men nu ni! Vips fick en av herrarna en genialisk idé.... "Vi ring åtn Jan Moberg, han har ju korgen så han kanske kan ta sig upp å laga kabeln." Det va då BÄSTA idén hittills jag hört om lagningen. Det ska nog till en Skörpebo för att få det klart nån gång :-)))

Fortsättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar