söndag 18 november 2012

Honda Fitta!

Jösses!! Vad gott och trevligt det var hos syrran igår kväll. Tre rätters middag och goda drycker till det :-)

Efter intagen måltid roade vi oss med att leka "Uppfinnarna". Alla nio deltagare hade VÄRSTA, BÄSTA ideérna. Patentverket nästa?? Vi var alla överens om att pantflaskor är ett stort bekymmer för oss törstiga konsumenter.....Flaskor och burkar svämmar över i lådor och skåp för att man är så jävla lat. Ids inte ens gå och panta med jämna mellanrum!! Men, snart gott folk! Jag har en toppenbra idé hur det ska lösas....

En hel del av kvällen gick åt till att RETA Krister också.....Han påstod nämligen att det har funnits en bil som lustigt nog döptes till Honda Fitta!! Vi andra trodde inte ett skit på de? Men, i dessa internettider blev det ganska lätt att undersöka. En googling å svaret var klart. Of course hade Puffen rätt!!

Fitta blev dyr affär för Honda:
"Tabben med namnet på den lilla stadsbilen blev en dyr affär för Honda. Broschyrer och reklam var redan gjorda när Japanerna kom på att bilen inte kunde heta Fitta. Namntabben ska ha kostat företaget åstkilliga miljoner kronor...,ha,ha!!

Honda Fitta är liten utvändigt, men stor när du väl kommit in....
 
Det är inte bara Honda som klantat till det med namnval. H&M hade visst namngett sina jeans lite lustigt med....var det slick fitt dom hette? Eller hur var de...
 
Nu väntar jag bara på att någon ur middagssällskapet ska vinna storvinsten på Lotto! För då är jag nämligen lovad att få en alldeles egen HONDA FITTA!! Tackar :-)
 
Tack för en rolen kväll allihopa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar