söndag 14 oktober 2012

Aquarenan!

Tittut! Jag har inte hunnit med bloggandet riktigt i helgen.....Det är fullt sjå med att ha semester :-) Men, här kommer en liten rapport: I fredags var vi och invigde nya badet i Sollefteå. Å det gick ju bra. Det är inte stort, men det duger gott och man vill plaska runt några timmar. En 25m bassäng, två rutchkanor varav en minivariant. Sen fanns det bubbelpool och rehabbassäng.

Vårat badbesök tog dessvärre HASTIGT SLUT när brandlarmet gick igång! Hela byggnaden fick utrymmas. Det blev till att älga iväg i bara bikinin bort till närmaste nödutgång.....Men, som tur var hade det inte uppstått nån brand, utan det var falsklarm. Någon hade visst sett två pojkspolingar stå och greja nedanför en brandvarne inne i omklädningsrummet också. Busar.... ;-) Men ska det pråmt brinna nånstans borde ett badhus va ett optimalt ställe. Det finns i princip ingenting som kan ta eld? Plåtskåp, kakel, klinker och vatten.....

Känns läskigare om det skulle börja brinna där jag var igår kväll.....På Arenan!! Där skulle man lätt få panik när man ska fly ut. Helst igår när det var 7 400 personer där.

Näpp, jag berättar vidare om gårdagen om en stund. Nu måste jag ha minst tre koppar kaffe för att vakna till liv. Blev liksom liiiiite sen kvällning igår.... :)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar